• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.02.2020

14:25

JOŠ JEDNA POTVRDA! Mesi ostaje u Barsi!

Fudbal

JOŠ JEDNA POTVRDA! Mesi ostaje u Barsi!

Podeli vest

Legendarni italijanski fudbaler Alesandro de Pjero smatra da Lionel Mesi neće napustiti Barselonu zbog polemika sa sportski direktorom Erikom Abidalom

- On je genije. Mislim da ne razmišlja o tome da napusti klub. Ima čvrst odnos s klubom i sve upućuje na to da bi mogao ostati tamo celu karijeru, što bi bila lepa priča - rekao je Del Pjero, prenose italijanski mediji.

LJUBA JAČA OD SVAĐE! Englezi se uzalud nadali: Mesi ne mrda iz Barse!

Argentinski napadač javno je kritikovao sportskog direktora, nekadašnjeg saigrača, prozvavši ga da urušava ugled aktuelnog igračkog kadra.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija