• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2020

22:50

KOKEZA NAJAVIO INFRASTRUKTURNU REVOLUCIJU: Izgradićemo nekoliko stadiona, želimo da ostvarimo prioritete!

Fudbal

KOKEZA NAJAVIO INFRASTRUKTURNU REVOLUCIJU: Izgradićemo nekoliko stadiona, želimo da ostvarimo prioritete!

Podeli vest

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza prisustvovao je tradicionalnoj manifestaciji ''Dan fudbala'' u Banjaluci. FSS je ovoga puta dobio najvažniju nagradu za fudbalsko stvaralaštvo i izuzetna dostignuća, za vek postojanja, a nagrađen je i proslavljeni stručnjak Velibor ''Bora'' Milutinović

FSS je ovoga puta dobio najvažniju nagradu za fudbalsko stvaralaštvo i izuzetna dostignuća, za vek postojanja, a nagrađen je i proslavljeni stručnjak Velibor ''Bora'' Milutinović. Tom prilikom, Kokeza se osvrnuo i na brojne infrastrukturne poslove koji su započeli u Srbiji i koji bi trebalo da budu krunisani i izgradnjom Nacionalnog stadiona.

ŠTA ĆE BITI SA VAN LA PAROM I ŽANDEROM? Evo šta Zvezdan Terzić kaže o promašajima crveno-belih!


- Od dana kada sam došao na mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije postavili smo neke prioritete, rezultate koje želimo da ostvarimo. Plasmanom na Prvenstvo sveta vratili smo se tamo gde srpski fudbal i zaslužuje, a mlada reprezentacija se dva puta plasirala među najbolje selekcije u Evropi. Novi cilj je da posle dve decenije naša 'A' reprezentacija izbori odlazak na Prvenstvo Evrope.

Foto: Starsportphoto

- Istakao bih i da smo, prvi put posle nekoliko decenija, uložili ogromna sredstva kako bi sredili terene na stadionima širom Srbije. Pokrenuli smo pravu infrastrukturnu revoluciju, a u saradnji sa državom i lokalnim samoupravama, uskoro će početi izgradnja nekoliko stadiona, a svoj dom dobiće i reprezentacija izgradnjom Nacionalnog stadiona. Želim sve da vas još jednom pozdravim i nadam se da ćemo svi zajedno imati priliku da se radujemo plasmanu Srbije na Prvenstvo Evrope'', rekao je, između ostaog, Slaviša Kokeza u obraćanju prisutnima- a prenosi sajt FSS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija