• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2020

17:31

(FOTO) MATIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE JUNAJTEDA! Srbin proslavio rođendan sinu, sve bilo u znaku Mančestera!

Fudbal

(FOTO) MATIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE JUNAJTEDA! Srbin proslavio rođendan sinu, sve bilo u znaku Mančestera!

Podeli vest

Naš reprezentativac Nemanja Matić proslavio je u Mančesteru rođendan svom sinu Filipu, a zbog jednog detalja posebno je obradovao navijače ekipe sa "Old Traforda"

 

Supruga Nemanje Matića, Aleksandra Pavić, podelila je na Instagramu delić atmosfere sa proslave devetog rođendana malog Filipa koji je bio, malo je reći, oduševljen.

(VIDEO) JEZIVA SCENA! Fudbaler Sautemptona doživeo užasnu povredu!

Navijači Junajteda su odmah odreagovali i pohvalili odabir torte jer je ona predstavljala repliku "Old Traforda", a i ukrasi oko nje bili su u znaku ekipe iz Mančestera.

Foto: Instagram/printscreen

Podsetimo, Matić je i sedmi rođendan svom sinu proslavio na sličan način, samo što je sada torta bila prilično veća.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija