• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.02.2020

22:11

GREŠKA O KOJOJ PRIČA SVET FUDBALA! Roma odbila da dovede Holanda pre dve godine!

Fudbal

GREŠKA O KOJOJ PRIČA SVET FUDBALA! Roma odbila da dovede Holanda pre dve godine!

Podeli vest

Jedan od direktora Rome Sebino Nela rekao je danas da je tom klubu pre dve godine ponuđeno da dovede igrača Erlinga Halanda za četiri miliona evra, ali da je ponuda odbijena

Haland je posle dobrih igara u Salcburgu u januaru prešao u Borusiju iz Dortmunda za 20 miliona evra uz brojne bonuse. Ove sezone 19-godišnji Norvežanin je za oba kluba do sada postigao 39 golova u 29 utakmica, uključujući i 10 u Ligi šampiona.

A TEK ŠTO JE STIGAO U DORTMUND! Sprema se novi BOMBASTIČNI transfer!


Za Borusiju iz Dortmunda je do sada postigao 11 golova u sedam utakmica. On je sinoć bio dvostruki strelac u pobedi protiv Pari Sen Žermena, 2:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

On je jedan od najboljih mladih igrača Evrope, dobro igra i postiže atraktivne golove.

- Romi je pružena prilika da potpiše ugovor sa Erlingom Halandom, pre dve godine za četiri milion evra. Bivši fudbaler Rome predložio ga je (tadašnjem sportskom direktoru) Mončiju, ali klub je odbio i Haland je otišao u Salcburg - rekao je Nela, preneli su italijanski mediji.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija