• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2020

12:49

KLINAC POSLAO PISMO! Mališan molio Klopa da manje pobeđuje, dobio je SJAJAN ODGOVOR!

Fudbal

KLINAC POSLAO PISMO! Mališan molio Klopa da manje pobeđuje, dobio je SJAJAN ODGOVOR!

Podeli vest

E, ovo je lepota fudbala... Mendžer Liverpula Jirgen Klop dobio je pismo kojem se nije nadao. Jedan mališan imao je zahtev za iskusnog stručnjaka

Dečak po imenu Darah imao je zanimljivu molub ta šefa struke Liverpula.

- Dragi Jirgene, moje ime je Darah. Imam deset godina i navijač sam Mančester junajteda. Želeo bih nešto da vas zamolim. Liverpul pobeđuje previše. Ako trijumfujete u narednih devet mečeva to će postati najbolji niz bez poraza u engleskom fudbalu, a to mene kao navijača Junajteda čini tužnim. Molim vas, izgubite narednu utakmicu. Samo treba da pustite vašeg rivala da postigne gol. Nadam se da sam vas sada ubedio da ne osvojite ligu ili makar da prestanete da pobeđujete - glasilo je pismo 10-godišnjeg dečaka.

(FOTO) MATIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE JUNAJTEDA! Srbin proslavio rođendan sinu, sve bilo u znaku Mančestera!

 

Naravno, Klope je rešio da odgovori ovom mališanu.

- Dragi Darah, pre svega želeo bih da ti se zahvalim što si mi pisao. Znam da to nisu bile poruke podrške niti si mi poželeo sreću, ali uvek je dobro videti da postoje zaljubljenici u fudbal. Nažalost, ne mogu da ispunim tvoj zahtev. Koliko god ti želeo da Liverpul izgubi, moj je posao da učinim sve što mogu da Liverpul pobedi. To će usrećiti milione ljudi širom sveta, a ja zaista ne želim da ih razočaram. Na tvoju sreću gubili smo mečeve u prošlosti, a verovatno ćemo ih gubiti i u budućnosti. Znam da ti sada kao desetogodišnjaku izgleda kao da će nešto trajati zauvek, ali evo, ja imam 52 godine i znam da je najteže ostati na nivou. Samo se nadam da te naše pobede i eventualni trofeji u budućnosti neće previše rastužiti, naši klubovi su veliki rivali, ali imamo veliko međusobno poštovanje. Za mene, to je fudal -  uzvratio je Klop.

Sjajno, nema šta...

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija