• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2020

14:04

(VIDEO) NOVI NAPADAČ BARSE NEMA POJMA! Izašao na "Nou Kamp", a onda je krenuo njegov PAKAO sa loptom!

Fudbal

(VIDEO) NOVI NAPADAČ BARSE NEMA POJMA! Izašao na "Nou Kamp", a onda je krenuo njegov PAKAO sa loptom!

Podeli vest

Au, kakva bruka... Martin Brajtvajt je novi fudbaler Barselone. Danas je izašao na travu "Nou Kampa" i doživeo je košmar

Imao je priliku da se predstavi navijačima i pokaže šta može sa loptom. Tada je nastao haos, trema ga je pojela i nije mogao da uradi ništa.

"Bubamara" ga nije slušala i srljao je iz greške u grešku. Danac je želeo da izvede prebacivanje iza leđa. Kako mu to nije uspelo, rešio je da pokuša nešto jednostavnije.

 

Danski napadač je za Leganjes odigrao 24 utakmice od januara prošle godine, postigao je šest golova a plaćen je 18 miliona evra.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija