• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2020

22:10

ISTORIJA ISPISANA NA BANJICI! Nekadašnji napadač Zvezde postao lider srpskog fudbala!

Fudbal

ISTORIJA ISPISANA NA BANJICI! Nekadašnji napadač Zvezde postao lider srpskog fudbala!

Podeli vest

Fudbaler Rada Andrija Kaluđerović postigao je dva gola u pobedi nad Napretkom iz Kruševca sa 2:0 i postao najbolji strelac srpskog fudbala

 

Nekadašnji napadač Crvene zvezde došao je do svog 65. gola u domaćem šampionatu i tako stigao Ognjena Mudrinskog koji je do sada bio neprikosnoveni vladar.

(VIDEO) DELIJE POSLALE JASNU PORUKU ĐUKANOVIĆU! 25.000 navijača, sjajna koreografija i pesma sa Marakane u čast odbrane svetinja!

Do danas usamljen na tronu sedeo je Ognjen Mudrinski, koji je postigao 65 golova u Superligi, otkako takmičenje nosi taj naziv, a to je od 2006. godine, a sada mu se na prvom mestu pridružio Andrija Kaluđerović. I samo jedan gol do kraja sezone biće mu dovoljan i da nadmaši Mudrinskog.

Foto: Starsportphoto

Kaluđerović je u Superligi postizao golove igrajući za OFK Beograd, Crvenu zvezdu, Vojvodinu i naravno Rad.

Rad je prekinuo dugi niz poraza pobedom na Banjici sa 2:0 nad Napretkom. Rad sada ima 14 bodova, jedan manje od Indjije, a dva više od Mačve.

Indjija je sa 1:0 izgubila od Proletera u Novom Sadu, dok je Mačva igrala 2:2 sa Radnikom u Surdulici. Radnički je u jednom od derbija kola sa 2:0 pobedio Čukarički.

Dvostruki strelac u Nišu bio je Nikola Čumić. Radnički je sada šesti na tabeli sa 36 bodova, četiri manje od četvrtoplasiranog Čukaričkog.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija