• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

24.02.2020

07:15

(FOTO) JOVIĆ RAZBESNEO ZIDANA! Srbin javio da je bolestan kako bi SOFIJU VODIO NA SAFARI!

Fudbal

(FOTO) JOVIĆ RAZBESNEO ZIDANA! Srbin javio da je bolestan kako bi SOFIJU VODIO NA SAFARI!

Podeli vest

Napadač Reala Luka Jović (22) propustio je meč sa Levanteom zbog stomačnog virusa, ali ga to nije sprečilo da sa devojkom Sofijom Milošević (29) ode na safari u predgrađu Madrida


Srpski reprezentativac je u sredu, zajedno sa Velšaninom Geretom Bejlom, napustio trening kako stomačnim virusom ne bi zarazio saigrače. Ipak, već u petak se vratio treninzima, ali na iznenađenje mnogih nije bio u sastavu za meč 25. kola Primere sa Levanteom, koji je njegov tim izgubio (1:0) u subotu.

VELIKI PROBLEM ZA JOVIĆA U MADRIDU? Real dovodi novog napadača ZBOG KOG "DRHTI" I TUMBAKOVIĆ!

Obilaze svet

Luka i Sofija svaki slobodan dan trenutak koriste za putovanja i obilaze evropske prestonice

BROJKA 6 meseci su u vezi Sofija i Luka
2 gola postigao je Jović ove sezone

Ljubav prioritet

Kao zvaničan razlog za to što Jovića nije bilo u timu klub je naveo da Luka i dalje ima stomačni virus. Ipak, on je tog dana sa devojkom manekenkom Sofijom Milošević išao na safari i bez problema postavljao snimke na Instagram (!?). Njih dvoje su uživali i u kafićima, a potom hranili životinje na safariju, udaljenom sat vremena od centra Madrida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From Rome with ? @lukajovic

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 11. Феб 2020. у 8:28 PST

Luka i Sofija su u vezi od prošlog leta, a samo su krajem novembra imali jedan kraći prekid. Kako vreme prolazi, sve se više čini da je Luki prioritet ljubavni život, a ne fudbal. Iako mu ne ide u Madridu i njegova trenutna karijera ne može da se poredi sa onim što je činio u Ajntrahtu iz Frankfurta prošle sezone, Luka se neprekidno šeta sa plavokosom manekenkom po Evropi. Svaki slobodan dan koristi da obilazi evropske prestonice poput Rima i Lisabona, pa ni ne iznenađuje što Sofija uživa u vezi sa njim.

- Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala. Priča se da dobijam skupe poklone od njega... Istina je jedino da smo u vezi, te da želimo da koliko je moguće sačuvamo našu privatnost - rekla je Sofija jednom prilikom.

Foto: tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

Jović je u subotu uveče, putem Instagrama, podelio sa fanovima da na televiziji gleda utakmicu i poželeo sreću svom klubu. Ipak, to nije pomoglo pošto je Real izgubio od tima koji se tek zahvaljujući ova tri boda domogao desetog mesta na tabeli. Takođe, Real sada zaostaje dva boda za vodećom Barselonom, a Madriđani su se već uveliko bacili u potragu za novim napadačem.

Našli mu zamenu

Jović još uvek nije opravdao 60 miliona evra koje je "kraljevski klub" platio za njega, pa u Madridu razmišljaju da dovedu novog napadača. Kako prenose španski mediji, Real je poslao skaute da prate norveškog fudbalera Aleksandera Sorlota (25), momka koji rešeta u dresu Trabzonspora, gde je na pozajmici iz Kristal palasa. Skauti su u subotu bili na derbiju turske Superlige Bešiktaš - Trabzonspor (2:2) i imali su šta da vide jer je Sorlot postigao oba gola za svoj tim.
 

Foto: tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

Iznervirao Zidana

Luka Jović je često uspevao da iznervira trenera Zinedina Zidana, koji sigurno ne podržava to što se Jović provodi po Evropi. Najpoznatiji slučaj je kada je Srbin u oktobru na meču sa Galatasarajem u Ligi šampiona doveo do ludila francuskog stručnjaka. Zidan je pokušavao Luki da objasni šta treba da radi kada ga je uvodio u igru, ali ga je naš fudbaler gledao potpuno zbunjeno i delovalo je da nije prisutan. Na snimku se videlo da ga Zidan pita da li je sve u redu, da bi mu na kraju besno rekao "samo igraj i napadaj".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 4 godine

"Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - detinju iskrenost" reče Sofija. Pazi molim te, a ja jako pokvaren, mislio da ju je osvojio brdom para koje ima

Žile

pre 4 godine

Luka što si postigao, postigao si. Inače samo da ti najiskrenije skrenem pažnju, Sofija verovatno ima već spremnu zamenu. Zidan se još muči ali naćiće ti je i on.

Stefan

pre 4 godine

Bato ona sebe naziva detetom a 7 godina starija od njega ? Nije samo dete u njoj vec je u vezi sa detetom naspram njoj. Jovic se treba uozbiljiti, većina navijača bilo kog drugog kluba bi ga sutiralo ali koliko sam vidio navijaci reala mu pružaju podršku i računaju na njega. Trebao bi se uozbiljiti jer te gluposti sto izvodi i taj bezobrazluk nije korektno niti prema klubu niti prema navijačima. Razumem da je mlad ali to mu je posao i ima tu priliku za koju bi drugi zivot dali.

Šomi

pre 4 godine

Pod hitno mora da se reši ove , blago rečeno sponzoruše. Bicikl nebi prislonio na nju.Normalno ako misli na sebe i svoju karijeru. Veza sa njom samo pokazuje koliko je nezreo i "zelen".

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija