• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2020

16:50

SRBIN OPET POD RAFALNOM PALJBOM! Opleli po Joviću, jer je NAJSKUPLJI, a ništa nije pokazao!

Fudbal

SRBIN OPET POD RAFALNOM PALJBOM! Opleli po Joviću, jer je NAJSKUPLJI, a ništa nije pokazao!

Podeli vest

Srpski reprezentativac i fudbaler Real Madrida Luka Jović na meti je španskih medija mesecima, jer nije opravdao 60 miliona evra koliko su Madriđani za njega platili Ajntrahtu

Transfermarkt je napravio studiju i najskupljih 11 igrača Evrope koji ove sezone nisu u prvom planu u svojim klubovima. Na njoj su fudbaleri sa najvećom tržišnom cenom i malom minutažom.

Među pomenutih 11 je i naš Luka Jović, plaćen 60 miliona evra prilikom transfera iz Ajntraht Franfurta. Jović je do sada postigao samo dva gola na 23 utakmice.

NE MOŽE BEZ PROBLEMA! Jović nije na Zidanovom spisku za utakmicu!

JOVIĆ GOLČINOM ZAČEPIO USTA ŠPANCIMA! Prvo su ga PLJUVALI, a evo šta sada kažu o Srbinu!

 

Nakon što Marijano Dijaz nije prošao kasting posle odlaska Kristijana Ronalda, Real je pronašao ime Jovića. Šest meseci kasnije nije opravdao svoju vrednost, dao je dva gola i imao jednu asistenciju. Za trenera Zidana Benzema je prva opcija, Srbin je na klupi, ali je "odbojan" jer još nije dao sve od sebe - piše Transferkarkt.

Foto: tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

 

Na golu je Neto iz Barselone, plaćen 18 miliona evra Valensiji u razmeni sa Jasperom Silesenom, i to kako bi samo bio rezervna opcija Mark-Andreu Ter Štegenu.

Odbranu čine Niko Šulc (Hofenhajm - Borusija Dortmund za 20 miliona), Eder Militao (Porto - Real 50 miliona), Danijele Rugani (Juventus, 20 miliona), Alvaro Odriozola (Real - Bajern, 20 miliona).

U vezi su Šoja Nakađima (Porto, 20 miliona), Viktor Vanjama (Totenhem, 12 miliona), Fil Foden (Mančester siti, 30 miliona) i Đerdan Šaćiri (Liverpul, 22 miliona).

Foto: tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

 

 

Inače, Jović je prošle nedelje imao problema sa želucem, zbog čega je propustio gostovanje i poraz od Levantea (1:0), ali je sada spreman za duel sa Mančester sitijem u Ligi šampiona.

Španski mediji pišu da bi ova nedelja mogla da bude ključna za njega jer posle "građana" sledi El Klasiko u nedelju i sudar sa Barselonom.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija