• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2020

12:08

MERIDIANBET LIGA ŠAMPIONA Real i Benzema + Siti i De Brujne = fudbalski spektakl!

Fudbal

MERIDIANBET LIGA ŠAMPIONA Real i Benzema + Siti i De Brujne = fudbalski spektakl!

Podeli vest

Jedan od derbija osmine finala Lige šampiona igraju Real Madrid i Mančester siti, a "kraljevići" su domaćini u prvoj utakmici ovog dvomeča, od 21 čas

Raspoloženje je različito u taborima rivala, ali zato su Meridianbet kvote slične: pobeda Reala iznosi 2.75, a trijumf Sitija 2.55. Remi se plaća koeficijentom 3.55.

"Građani" su od strane UEFA suspendovani na dve godine kad je učešće u LŠ u pitanju, žalbeni proces traje, videćemo kako će se to okončati. Takođe, u Premijer ligi oprostili su se od odbrane titule. Pa, sigurno da će želeti da krenu po "ušati" pehar!

Kevin de Brujne mogao bi da bude taj koji će utišati "Santijago Bernabeu" stadion. Meridianbet nudi sledeće: gol + asistencija Belgijanca po odličnoj kvoti 12! Vredi probati!

S druge strane, Real je u trci za titulu s Barselonom, znamo kako igraju u LŠ godinama unazad, pa je sigurno da neće baš shvatiti Siti "zdravo za gotovo". Čak je i tradicija na njihovoj strani, obe utakmice protiv engleskog kluba kod kuće su dobili, a u gostima odigrali nerešeno.

Ko bi ove srede mogao da ih vodi do pobede? Očekuje se Karim Benzema kao prva opcija u napadu, a Meridianbet u svom specijalu ima ponudu: Francuz daje gol u oba poluvremena po sjajnoj kvoti 12!

Ako mislite da će ipak neko drugi odlučiti susret u Španiji, na bilo kojoj strani, pravac Meridianbet sajt i pronađite željenog čoveka ili pak igru! Isto važi i za drugi susret dana koji igraju Lion i Juventus.

Novo veče fudbala, nova prilika da posetite Meridianbet kladionice i podignete nivo zabave!

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija