• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

28.02.2020

18:30

ZVANIČNA POTVRDA! Evo da li će zbog KORONE fudbal na Ostrvu stati...

Fudbal

ZVANIČNA POTVRDA! Evo da li će zbog KORONE fudbal na Ostrvu stati...

Podeli vest

Utakmice u engleskoj fudbalskoj Premijer ligi igraće se ovog vikenda prema rasporedu, a klubovi prate sva uputstva nadležnih oko epidemije korona virusa. Zbog širenja koronavirusa odložena su i otkazana brojna takmičenja i olimpijski kvalifikacioni turniri, a u pojedinim zemljama utakmice se igraju bez publike, među kojima i italijanski veliki derbi između Intera i Juventusa

Trener Njukasla Stiv Brus zabranio je svojim fudbalerima da se rukuju, posle saveta lekara. Novinari koji su prisustvovali konferenciji trenera Arsenala Mikela Artete su pre ulaska u objekat morali da ispune upitnik o boravištu poslednjih nedelja.

NEJMAR PRESAVIO TABAK! Brazilac TUŽIO Barselonu!
 

Na stadionima su zakačeni posteri, koji obaveštavaju igrače i navijače o uputstvima britanskih zdravstvenih zvaničnika. Utakmice u Premijer ligi igraće se ovog vikenda, a "svi klubovi će pratiti savete nadležnih i neće postupati jednostrano kao odgovor na epidemiju".

- Zalepljeni smo za televizore, da vidimo šta će se dogoditi. Nadam se da se neće pogoršati situacija u ovoj zemlji- rekao je Brus.

Premijerligaški klubovi su dobili uputstva kao i druge kompanije i mesta na kojima se okuplja veliki broj ljudi, a trenutno ne postoji sugestija da treba preduzeti dodatne mere iako se virus širi.

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da se njegov klub ponaša kao da se radi o epidemiji gripa.

- Mi to ozbiljno shvatamo, ali ne možemo sve da izbegnemo. Niko nam nije rekao da ne možemo da igramo fudbal i sve dok se to ne dogodi, mi ćemo igrati fudbal- rekao je Klop, čiji Liverpul ima 22 boda prednosti u odnosu na prvog pratioca.

ŠTA KAŽE "ČIKA MIŠA"? Kosanović PROGNOZIRAO rezultat! Ovo će vas iznenaditi!
 

Prema poslednjim podacima britanskih vlasti, u zemlji je registrovano 19 slučajeva. Ukupno u 57 zemalja se pojavio koronavirus i neizbežno je uticao na sport.

Španska liga ne namerava da otkaže veliki derbi Barselone i Real Madrida u nedelju, ali navela je da ima plan za epidemiju i da bi utakmice mogle da se igraju pred praznim stadionima.

Ovog vikenda na programu je osam utakmica Premijer lige u Engleskoj, kao i finale Liga kupa između Mančester sitija i Aston Vile na Vembliju u nedelju.

Trener Sitija Pep Gvardiola rekao je da nije zabrinut zbog virusa.

- Rukujemo se i ja volim da se grlim. Ne kao Jirgen (Klop), on je majstor u tome. Ali, trudim se- naveo je Gvardiola.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija