• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.02.2020

16:00 >> 16:24

(VIDEO) BEOGRADSKI ILI MILANSKI DERBI? Stanković PRAVO u centar uoči okršaja sa Partizanom!

Fudbal

(VIDEO) BEOGRADSKI ILI MILANSKI DERBI? Stanković PRAVO u centar uoči okršaja sa Partizanom!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa Partizanom u okviru 162. večitog derbija na stadionu "Rajko Mitić" (nedelja 18 sati)

Prisutnim novinarima obratio se i novi šef stručnog štaba Crvene zvezde, Dejan Stanković.

(VIDEO) PRED DERBI! Milošević otkrio da zna tim, ali i koja je najveća Partizanova prednost u odnosu na Zvezdu!

 

Stanković je proučio da navijači žele lepršavu igru, ali da ovakve utakmice uvek imaju taktičkih varijanti. On je upitan šta može da odluči utakmicu.

- Kroz istoriju je bilo raznih situacija. Svi govore kako Zvezda nije igrala dobro dva poslednja derbija, ali ima dve vrhunske sezone. Derbi odlučuju sitnice. Zvezda je u prethodnom imala pola sata sjajne igre, ali onda se dogodi neka sitnica koja donese prevagu - ocenio je Stanković.

Stanković nije želeo da se pravi poređenjem srpskog derbija i "Dela Madonina".

- Ne mogu da poredim. Milanski derbi je spektakl, rimski ima puno tenzije i to je "vau". Ali, ovaj naš igraš prvo kao navijač, tu ima tona emocija koje ne mogu da se opišu. Beogradski Večiti derbi je svetinja- ističe strateg Crvene zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija