• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2020

22:55

SUDIJSKA ANALIZA IZ DRUGOG UGLA: Nije bio penal za Partizan!

Fudbal

SUDIJSKA ANALIZA IZ DRUGOG UGLA: Nije bio penal za Partizan!

Podeli vest

Nakon što je Raka Đurović u analizi suđenja 162. večitog derbija poručio da je bio penal za Partizan nakon što je Marko Gobeljić igrao rukom u svom kaznenom prostoru, stiže sasvim drugačije mišljenje

Sudijski ekspert Miljan Radaković gostovao je na televiziji Arenasport u emisiji povodom analize suđenja 162. večitog derbija. On je istakao da ni jedan ni drugi tim nisu bili oštećeni te da je sudija Lazar Lukić odradio odličan posao.

EKSPERT ZA SUĐENJE PORUČIO: Da imamo VAR, bio bi penal za Partizan na 162. večitom derbiju!

- Sasvim jaka četvorka za debitanta na derbiju. S obzirom na to da je Lukiću ovo bio prvi put da vodi večiti derbi, bio je na visini zadatka, posao je obavio u redu - istakao je Radaković.

Foto: Starsportphoto

Najviše pažnje izazvala je situacije iz prvog poluvremena kada je Marko Gobeljić odigrao rukom nakon duela sa Takumom Asanom.

Prvo, situacija se dogodila van šesnaesterca. Drugo, ovde nema prekršaja. Nijedan od igrača nije bio fokusiran na loptu, već jedan na drugog, a uz to, obojica fudbalera su dirala loptu rukom. Da je nešto drugo sudija Lukić dosudio – pogrešio bi - siguran je Radaković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 4 godine

Hbs eksperta koji unapred , s predumisljajem, odbacuje i pomisao da bi nesto moglo biti u korist Partizana. Prava "ciganstura" je ovaj neznalica, odnosno zlonamernik! Cuj, molim te , "nijedan igrac nije bio fokusiran na loptu!".I, "nije bilo prekrsaja!" Te jos smesnije "Obojica igraca su dirala loptu"! Ma da umres od sprdacine! I nije tacno da nije igra Gobeljica rukom bila u kaznenom! Analiza, ako je uopste ovaj muljator hteo da to pravi ,mora da pocne sa tim je li bilo u kaznenom ili ne.Odgovor je :Da, bio je! Zatim, ko je prvi napravio dodir lopte rukom? Odgovor je:Gobeljic! Trece ima li uopste u pravilima ta glupa primedba o "fokusiranju na loptu".Nema! U praksi se svaki dodir lopte rukom, odvojenom od tela svira kao penal!Tu nema izgovora , to su sve izmisljene teze onog ko ne zeli da bude posten i korektan u interpretaciji pravila.I, kao zakljucak,doticni g-din kaze da bi bila greska da je ista sudija svirao! CIsti idiotizam, upravo je to greska sto nije svirao i to teska povreda pravila! Taj prekrsaj se morao svirati po pravilima igre i sudjenja! Druga je stvar ako to nije video, ali nije mogao uopste da izbegne to da vidi jer je bio u toj poziciji! Dakle, lazovcina Radakovic je i bezobrazan i nefer, a po meni pojma nema, obrukao se do koske. Zapravo, to drustvo uopste ne drzi do postenja ,u tome je problem. Da je sve posteno kod srpskih sudija ovo bi bilo prvo, svirano a drugo, samozvani ekspert bi bio malo "fokusiraniji" na istinu! Partizan je ostecen za pobedu,to je sustina! I to nije prvi put, vec "sto prvi put"! Na ovom Derbiju je cak Ivanic gurnuo namerno Stojketa i odbacio ga van terena ,sto se lepo vidi na snimku ove situacije,kad je on istrcao do golaut linije pre nego je dodirnuo loptu za sut! To je klasican prekrsaj Ivanica nad golmanom Partizana. Sreca da nije dao gol, bila bi to jos jedna bruka! A sada o tome niko ni ne pica niti to uopste pominje! A to je vazan momenat i velika greska sudije! On je sudio tendenciozno u korist Zvezde! RAdakovicu ,sramoto, nauci nesto iz postenja i iz pravila od Rake! Covek jeste Zvezdas , ali je posten i drzi do svog integriteta!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija