• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2020

08:26

ŠPANCI BRUJE - LUKA JOVIĆ ODSVIRAO SVOJE U REALU! Srpski reprezentativac na izlaznim vratima, čeka ga sastanak sa Zidanom!

Fudbal

ŠPANCI BRUJE - LUKA JOVIĆ ODSVIRAO SVOJE U REALU! Srpski reprezentativac na izlaznim vratima, čeka ga sastanak sa Zidanom!

Podeli vest

Rezervni napadač Madriđana Marijano Dijaz golom u "El klasiku" posle samo 50 sekundi na terenu definitivno istisnuo Luku Jovića iz tima * Moja je odluka bila da Jović ne bude u protokolu protiv Barse, kaže Zinedin Zidan

Marijanu Dijazu nije bilo lako jer je Jović imao prednost u odnosu na njega, ali to bi sada moglo da se promeni, ističe Zinedin Zidan! Trener Real Madrida pohvalio je strelca drugog gola u "el klasiku", kojem je manje od minuta bilo potrebno da zatrese mrežu i overi pobedu nad protiv Barselone (2:0).

PREBACIO LOPTU U TUMBINO DVORIŠTE! Jović progovorio o reprezentaciji!

JOVIĆ PROGOVORIO O NAJTEŽIM MOMENTIMA! Pritisak je prevelik, ali borim se i POKAZAĆU LJUDIMA zašto sam ovde!

 

Jović treći napadač

Druži se samo sa Modrićem

Da Jović privodi kraju neuspešnu misiju u Madridu govori i pisanje uglednog "El Konfidensijala, koji navodi da Jović i dalje ima problema da se prilagodi na novu sredinu. Fudbaler kojeg je Real letos platio Ajntrahtu 60 miliona evra izdvaja se od ostatka svlačionice, druži se jedino sa Lukom Modrićem, a ima problema i u komunikaciji sa Zinedinom Zidanom. Sve to ukazuje da je Jović, ukoliko se ne desi drastična promena, na izlaznim vratima Reala.

Mnoge je iznenadilo to što Jović nije bio uvršten među 18 igrača za duel sa Barselonom, ali je Zidan posle sinoćne utakmice objasnio zašto je Srbin ostao van tima.

- Izostanak Jovića je moja odluka! Ja sam trener i moje je pravo da biram koji fudbaleri će igrati. Odlučio sam se za Marijana i veoma sam srećan što je postigao pogodak - kaže Zidan.

Španski napadač je odigrao prvi meč u sezoni za Real, ušao je na teren u 91. minutu umesto Karima Benzeme i posle 50 sekundi postigao pogodak. Sa druge strane, Jović je ove sezone na 24 utakmice ukupno na terenu bio 770 minuta i postigao je dva pogotka.

Anketa

 

Foto: tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

 

 

Posle gola Osasuni igrao samo šest minuta

Novinar portala "SB Nation" Lukas Navaret kritikuje Zinedina Zidana zbog načina na koji se ophodi prema Joviću, odnosno zato što Srbin ne igra koliko bi trebalo.

- Posle Jovićevog gola Osasuni (9. februar) pričalo se da će dobiti više prilike. On je od tada odigrao ukupno šest minuta. Nema poente u trošenju ogromne količine novca na igrače poput Jovića ili Militaa ukoliko oni neće dobiti minute koji su im neophodni da bi se razvili i da bi dostigli svoj potencijal - ističe Navaret.

- Tačno je da Marijano nije imao mnogo prilike za igru, ali je pokazao da je važan igrač za nas. Nije mu bilo lako jer je Jović imao prednost u odnosu na njega, ali to bi moglo da se promeni - poručuje Zidan, što bi moglo da znači da je Luka sada treća opcija u napadu, posle Benzeme i Dijaza.

Skaut Reala Manolo Romero, koji je zapazio Dijaza dok je ovaj igrao za Badalonu, kaže da je Marijano nepravedno zapostavljen u odnosu na Jovića.

- Lično je Zidan letos tražio da se dovede Jović i to je bio veliki hendikep za Marijana. Dijaz je veoma zahvalan igrač i nije mi jasno zašto nije imao više prilika ove sezone, posebno ako se ima u vidu da je Real ima problema kada je reč o realizaciji - objašnjava Romero.

 

(FOTO) LUKA JOVIĆ POBESNEO! Oglasio se iz Madrida i poslao poruku!

SRBIN OPET POD RAFALNOM PALJBOM! Opleli po Joviću, jer je NAJSKUPLJI, a ništa nije pokazao!
 

Sastanak sa Zidanom

Informer iz okruženja bliskog Luki Joviću saznaje da srpski fudbaler za sada nema nameru da napušta Real. Nekadašnji napadač Crvene zvezde i njegovi zastupnici očekuju da će pre kraja sezone imati sastanak sa Zinedinom Zidanom i čelnicima Reala, kako bi videli kakva je budućnost Jovića u klubu. Ukoliko francuski stručnjak računa na Jovića, on neće tražiti da ode, u suprotnom bi pozajmica mogla da bude opcija, rečeno je Informeru.
 

Bonus video

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija