• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2020

21:10

(VIDEO) KAKVA DRAMA U AMSTERDAMU! Golman ušao u 93. minutu, odbranio tri penala i pogotkom najavio DOLAZAK AJAKSA U BEOGRAD!

Fudbal

(VIDEO) KAKVA DRAMA U AMSTERDAMU! Golman ušao u 93. minutu, odbranio tri penala i pogotkom najavio DOLAZAK AJAKSA U BEOGRAD!

Podeli vest

Omladinci fudbalskog kluba Ajaks plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona za mlade nakon što su posle boljeg izvođenje jedanaesteraca eliminisali vršnjake iz ekipe Atletiko Madrida

 

Potpuni junak plasmana "kopljanika" među osam najboljih u Evropi je mladi golman Dan Rajzinger koji je odlukom trenera ušao u igru u završnici meća ne bi li pomogao u penal seriji.

ZVEZDAŠI, SVI NA KROV! Crveno-beli omladinci igraju osminu finala Lige šampiona NA POSEBAN DAN ZA SVE DELIJE!

Menadžer mladog tima Ajaksa Džon Hetinga kao da je "nanjušio" da bi Rajzinger mogao da bude junak, jer je svog rezervnog golmana aubacio u 93. minutu upravo da bi branio penale.

Rajziner je uspeo da odbrani tri penala Madriđana, a onda i pogodi odlučujući čime je poslao Ajaks na mogući megdan sa Crvenom zvezdom u Beogradu. 

Crveno-beli će pre susreta sa Ajaksom morati da u sredu eliminišu Midtijaland na stadionu Voždovca od 16.00.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija