• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2020

22:31

(FOTO) JOVIĆEVA DEVOJKA POSLALA PORUKU BALKANCIMA! Sofija Milošević ima nešto da poruči dušebriznicima!

Fudbal

(FOTO) JOVIĆEVA DEVOJKA POSLALA PORUKU BALKANCIMA! Sofija Milošević ima nešto da poruči dušebriznicima!

Podeli vest

Devojka našeg reprezentativca Luke Jovića nalazi se na stalnom udaru svojih pratilaca sa Balkana koji joj zameraju što je u vezi sa mladim fudbalerom. Iz tog razloga je ona odlučila da im odgovori

Srpska manekenka suočena je sa stalnim negativnim komentarima i osudama pratilaca na Instagramu zbog veze sa fudbalerom Lukom Jovićem. Baš zbog toga je rešila da im pošalje poruku.

(FOTO) JOVIĆ NAPUSTIO MADRID! Napadač Reala stigao kod devojke u Beograd!

Ona je odlučila da postavi fotografiju, tačnije, karikaturu na kojoj se vidi ogroman red ljudi, a ispod je komentar, na engleskom, "Balkanci čekaju u redu da vam kažu njihovo mišljenje o vašem životu".

Podsetimo, Luka Jović je tokom utorka bio u poseti Sofiji, samo dva dana nakon što je njegov tim odigrao El klasiko i savladao Barselonu sa 2:0.

Foto: Instagram/printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
prki

pre 4 godine

Normalan čovek ima mali i veliki mozak a ova tkz dama i njen tkz gospodin nemaju ni mali mozak izgleda da im je kičmena moždina preuzela funkciju mozga.To je nedovljno za razmišljanje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija