• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2020

18:31

DEBITOVAO, DAO GOL SITIJU I SPAKOVAO KOFERE! Turčin posle dva meseca napušta Milivojevićev Palas!

Fudbal

DEBITOVAO, DAO GOL SITIJU I SPAKOVAO KOFERE! Turčin posle dva meseca napušta Milivojevićev Palas!

Podeli vest

Turski reprezentativac Dženk Tosun posle samo dva meseca napustio je redove Kristal Palasa nakon što je doživeo povredu

Kristal Palas je potvrdio da je Turčin vraćen nazad u ekipu Evertona nakon što je na treningu doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata, jednu od najgorih u sportu koja će ga odvojiti od terena na duže vreme.

ČUVENI GOLMAN SE VRAĆA IZ PENZIJE! Branio za Mančester junajted i Everton, pa u 40. godni potpisao novi ugovor!

Samim tim, propala je šansa da Palas otkupi ugovor Dženka Tosuna, na šta je imao pravo, jer je zimskom pozajmicom predviđeno da se do 30. juna izjasni da li trajno želi turskog napadača. I da, u slučaju pozitivnog odgovora, plati 20.000.000 evra.

Foto: reuters

Navijačima Palasa ostaće u lepom sećanju jer je na svom prvom meču kao starter uspeo da postigne pogodak Mančester sitiju pre nekoliko nedelja.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija