• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2020

20:10

PREDSEDNIK JUVENTUSA POKRENUO BURU U ITALIJI! Anjeli: Nije u redu da timovi poput Atalante idu direktno u Ligu šampiona!

Fudbal

PREDSEDNIK JUVENTUSA POKRENUO BURU U ITALIJI! Anjeli: Nije u redu da timovi poput Atalante idu direktno u Ligu šampiona!

Podeli vest

Predsednik Juventusa Andrea Anjeli izazvao je lavinu negativnih komentara nakon izjave da timovima poput Atalante nije mesto u Ligi šampiona

Foto: APphoto

Anjeli je istako da ima poštovanje prema ekipi iz Begrama, ali da ekipe koje "eksplodiraju na jednu sezonu" ne bi trebalo da imaju mesto u Ligi šampiona.

PORODICA NA PRVOM MESTU! Ronaldo zbog bolesti majke propušta derbi!

- Imam veliko poštovanje prema svemu što radi Atalanta, ali bez međunarodne istorije i tradicije, i posle samo jedne dobre sezone, oni sad imaju direktan prolaz u Ligu šampiona. Da li je to ispravno ili ne? - rekao je bez zadrške Anjeli, inače jedna od glavnih inicijatora ideje o Evropskoj Superligi o kojoj se sve glasnije priča u fudbalskim forumima moćnika.

Foto: APphoto

Nastavio je Anjeli izlaganje na ovu temu.

- Onda imate Romu, koja je dala veliki doprinos evropskom renkingu Italije poslednjih sezona. Oni imaju jednu lošu sezonu i odmah su "u autu", sa svim ekonomskim posledicama koje time trpe. Mi moramo takođe štititi naše investicije. Da li bi Atalanta tako imala manje šansi da igra fudbal na najvišem nivou? Nemam odgovor na to pitanje, poenta je samo u postavljanju transpranetnog procesa da se donese takva odluka. Imate, na primer, i klubove koji osvoje ligu ili kup, i igraju Evropu smao zato što imaju dobar nacionalni renking. Stvar je u tome da se moraju meriti doprinosi evropskom fudbalu za samo jednu godinu - poručio je Anjeli.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
22

pre 4 godine

Pa da Vama sudije ne pomazu vec citav vek, bili bu u rangu Citadele!!!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija