• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2020

22:36

(VIDEO) RUNI ISPRATIO JUNAJTED U ČETVRTFINALE! Derbi nije imao šanse protiv Mančestera, Solskjer dobio napadača!

Fudbal

(VIDEO) RUNI ISPRATIO JUNAJTED U ČETVRTFINALE! Derbi nije imao šanse protiv Mančestera, Solskjer dobio napadača!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se u četvrtfinale FA Kupa nakon što su bili ubedljivi protiv Derbi Kauntija i sa 3:0 ih eliminisali iz takmičenja

 

Ekipa Ole Gunara Solskjera bez ikakvih problema elinisala je ekipu iz Čempionšipa, Derbi Kaunti koji se nije ništa pita na svom stadionu.

Svega sedam minuta bilo je dovoljno gostima iz Mančestera da preko Luka Šoa u 33. i Ojdena Igala u 41. minutu dođu do dva gola prednosti posle prvog dela igre. 

Foto: Reuters

Vejn Runi se nije proslavio na meču protiv svog bivšeg kluba pa je samo mogao da im čestita i poželi sreću u daljem takmičenju. Do kraja meča Igalo je ponovo pogodio mrežu rivala i nagovestio da bi mogao da bude ozbiljna opcija u napadu ekipe sa "Old Traforda".

Junajted će u četvrtfinalu igrati protiv ekipe Noriča koja je u sredu eliminisala Totenhem u Londonu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija