• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2020

09:52

ISPLJUVALI JOVIĆA! LJUDI, DOKLE VIŠE? Sramota, Srbin na udaru vodećeg španskog lista!

Fudbal

ISPLJUVALI JOVIĆA! LJUDI, DOKLE VIŠE? Sramota, Srbin na udaru vodećeg španskog lista!

Podeli vest

Luka Jović opet je na meti španskih medija, tačnije, prestižne Marke, koja se bavila skupo plaćenim pojačanjima u Španiji, a koji su razočarali, Među njima je i Srbin

Real je platio jovića 60 miliona evra Ajntrahtu, a od dolaska na "Santiago Bernabe" naš as je pod rafanom paljbom Španaca. 

On je ove sezone u dresu Reala odigrao 24 utakmice, 15 u Primeri, četiri u Ligi šampiona, tri u Kupu kralja i dva u Superkupu i tom prilikom je postigao samo dva gola. Ali, nije na domet pomenuti da je Srbin dobijao priliku na kašičicu. 

JOVIĆU DOVOLJNA TRI MINUTA! Ovako je levicom ZAKUCAO Osasunu (VIDEO)

SAIGRAČI IZOLOVALI JOVIĆA! Luka nema sa kim da priča, ne razume se ni sa Zidanom!

 

 

Foto: printscreen/marca.com

 

 

Jović je od 2.160 potencijalnih minuta za 24 utakmice, na terenu proveo samo 770, jer je uglavnom dobijao priliku sa klupe. Međutim, Španci ga redovno pljuju kao da je svaki meč odigrao 90 minuta. 

Marka se bavila najskuplje plaćenim pojačanjima Primere iz tekuće sezone, koja su najviše razočarala.

SRBIN OPET POD RAFALNOM PALJBOM! Opleli po Joviću, jer je NAJSKUPLJI, a ništa nije pokazao!

NE MOŽE BEZ PROBLEMA! Jović nije na Zidanovom spisku za utakmicu!

 

Među njima se Jović "visoko kotira", a na listi su navedeni Žoao Feliks iz Atletiko Madrida (plaćen 127 miliona evra), Antoan Grizman iz Barselone (120 miliona evra), Eden Azar iz Reala (100 miliona evra), Frenki de Jong iz Barselone (75 miliona evra)...

- Još gori su rezultati Luke Jovića. Napadač za koga su se borili najveći klubovi Evrope nakon što je prethodne sezone zablistao u Ajntrahtu i plaćen je 60 miliona evra, prolazi bez kazne ili slave u Real Madridu. Jedva da dobija priliku da bude na terenu, a kad ih dobije teško da ih je iskoristio uz samo nekoliko golova. Na terenu je isključen, fali mu razumevanje sa saigračima. Prikazao je bljeskove svog talenta, ali u Madridu, a naročito u ovom timu kome su potrebni golovi, to je nedovoljno - piše u tekstu Marke o Luki Joviću.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PETAR

pre 4 godine

Sve dok ne pocne da igra fudbal pljuvace ga jer objektivno sada nije mislima i glavom u fudbalu vec kod Sofije i Sanje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija