• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.03.2020

10:58

MESI JESTE ČUDESAN ALI... Ovo su Tadićevi favoriti za osvajanje Lige šampiona!

Fudbal

MESI JESTE ČUDESAN ALI... Ovo su Tadićevi favoriti za osvajanje Lige šampiona!

Podeli vest

Najbolji srpski fudbaler i kapiten Ajaksa Dušan Tadić izjavio je da su tri ekipe favoriti za osvajanje Lige šampiona - Mančester siti, Juventus i Bajern

Verujem da sledi oproštaj Reala od daljeg takmičenja, budući da Mančester sitiju, protivniku španskog velikana, dajem velike šanse za trofej u Ligi. Uostalom, prvu utakmicu su dobili u gostima i na miru mogu da spremaju meč kod kuće. Mada kažu da je ta pobeda od 2:1 najopasnija, jer može da uljuljka, tim iz Mančestera deluje isuviše čvrsto i sigurno. Uz njih, jedan od favorita je i Juventus. Pridodao bih još i Bajern iz Minhena. Četvrtog ne vidim, jer magla je ovde u Amsterdamu. Ozbiljna magla. Razumećete - našalio se Tadić.

(VIDEO) KAKVA DRAMA U AMSTERDAMU! Golman ušao u 93. minutu, odbranio tri penala i pogotkom najavio DOLAZAK AJAKSA U BEOGRAD!

DRVLJE I KAMENJE NA SRBINA! Ajaks u krizi, navijači UDARILI NA TADIĆA, a dizali su ga u nebesa!



Prvotimac Ajaksa imao je jasne razloge zašto je izdvojio pomenuti trio.

- De Brujne je sjajan, Aguero je nepredvidiv, Sitijev trener Gvardiola je super klasa, i verujem da je to dovoljno. Da ne zalazimo u detalje, toliko ih je da bih mogao da ispunim svesku. Uz nabrojano, ekipa je izuzetno motivisana, valjda i zbog toga što, kako sad stvari stoje, sledeće dve godine neće igrati u Evropi. Što se Juvea tiče, dovoljno je reći: Ronaldo. Ne smem, i neću, da zaboravim ni mog nekadašnjeg saigrača, defanzivca De Lihta. Kapa dole i pred uvek neugodnim, za najviše počasti spremnim Bajernom. Pojedinci, tim, sve na svom mestu.

Liverpul nije u prognozama Tadića za osvajanje pehara.

- Čini mi se da su se njihove šampionske ambicije usmerile ka Ostrvu. Utisak je da su Klopovi momci usredsređeni na domaće prvenstvo, kao da ih Liga šampiona ne interesuje previše. Možda se varam, videćemo uskoro.

VELIKA BORBA U LIGI EVROPE! Junajted konačno zablistao, Tadićev Ajaks junački pao, Zvezdin dželat šokirao Arsenal u Londonu!

HOLANĐANIN UDARIO NA SRBINA! Šta se dešava sa Tadićem? Ne igra dobro, muči se...



Nije Tadić želeo da izbegne priču o Barseloni, klubu sa kojim su ga povezivali mediji oko potencijalnog prelaska u Kataloniju.

- Nešto nedostaje Kataloncima, pored povređenog Suareza. Zaista ne mogu da objasnim šta tačno, ali nešto fali. Evidentno. Zato i ne vidim Barsu u grupi favorita. Mesi jeste čudesan, ali...

Mesi predvodi Barselonu, Ronaldo je vodeća zvezda Juventusa, a Tadić je na pitanje za koga bi glasao rekao.

- Stvari stoje ovako: Mesi je fudbalski najbolji, ali Ronaldo je pravi vođa - poručio je Tadić.
 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija