• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2020

15:06

KOG FUDBALERA ŽENE NAJVIŠE ŽELE U KREVETU? Stari vuk je oduvao sve, na listi je i Mesi!

Fudbal

KOG FUDBALERA ŽENE NAJVIŠE ŽELE U KREVETU? Stari vuk je oduvao sve, na listi je i Mesi!

Podeli vest

Nikada nije bila tajna da su devojke uzdisale za fudbalerima... Anketa koju su sproveli Englezi otkrila je koga bi žene najradije videle u svom krevetu

Prema pisanju "The Sun-a" prvi na list je Dejvid Bekam! I pored toga što ne igra već dosta dugo, Englez je ostao damama u sećanju.

Foto: Reuters

Na listi je Lionel Mesi, a visoko su rangirani i Paulo Gazaniga, kao i Ruben Loftus-Čik. Ništa nije moglo da prođe bez Žirua, a Kristijana Ronalda će sigurno pogoditi što je tek na osmom mestu i što nije najbolji.

Evo i liste:

10. Serhio Ramos - 3,75%

9. Leonel Mesi - 5%

8. Kristijano Ronaldo - 6,25%

7. Džerard Pike - 7,5%

6. Olivije Žiru - 7,5%

5. Marko Asensio - 8,75%

4. Andre Gomeš - 11.25%

3. Ruben Loftus-Čik - 13,75%

2. Paulo Gazaniga -15%

1. Dejvid Bekam - 21,25%

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija