• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2020

13:46

Zvezda i Mozzart posetili Sigurnu kuću!

Fudbal

Zvezda i Mozzart posetili Sigurnu kuću!

Podeli vest

Crvena zvezda i Mozzart na Dan žena žele još jednom da ukažu na važnost borbe protiv nasilja u porodici, a naročito nad ženama

Osmi mart, fudbalski klub Crvena zvezda i kompanija Mozzart iskoristili su da posete Sigurnu kuću u Beogradu i na trenutak ulepšaju boravak ženama zbrinutim u ovoj ustanovi

U tu svrhu, organizovana je poseta Sigurnoj kući u Beogradu, a društvo damama su pravili trener našeg najtrofejnijeg kluba Dejan Stanković i kapiten Milan Borjan.

Ovom prilikom uručeni su pokloni svim ženama i njihovim mališanima koji su smešteni u ovoj kući. Takođe, Sigurna kuća je dobila tehniku neophodnu za uspešno funkcionisanje, koju je obezbedila Crvena zvezda u saradnji sa kompanijom Mozzart.

OČEKUJE SE RAZGOVOR SA TERZIĆEM! Da li Ben ostaje u Zvezdi?

STANKOVIĆ NE MENJA PLOČU! Posle marša kroz Šabac trener Zvezde ponovo o Delijama...

Inače, kapiten kluba Milan Borjan je aktivan učesnik akcije „Stop nasilju nad ženama“ koju je takođe pokrenula kompanija Mozzart. Damama je prijalo druženje sa velikim imenima iz sveta fudbala, a tom prilikom Dejan Stanković je izjavio da su žene bitan faktor funkcionisanja cele porodice.

- Bilo je veoma emotivno i lepo. Videli smo u Sigurnoj kući dosta jakih žena, lepa deca, damama smo čestitali 8. mart. Drago mi je što smo učestvovali u ovoj akciji gde smo poslali poruku da mislimo i na druge. Žene su glavni pokretač i snaga porodice i na tome im treba čestitati.

Milan Borjan je jedan od onih koji često ističe važnost porodice u svim segmentima života.

- Pre svega, želim da čestitam današnji praznik svim ženama jer su one naše blago. Tu smo uvek da budemo velika podrška i nadam se da će što više ljudi izaći u ovakve akcije kako bi pružimili podršku ovim jakim damama u Sigurnoj kući.

"DELIJE" OVO NISU ZNALE! Posle ovoga Rodić će biti HEROJ u očima navijača, zbog Zvezde je uvek spreman na sve!

OTKRIVENO! Evo zašto je Dejan Stanković poslao Milijaša na konferenciju za štampu!

Ispred kompanije Mozzart obratio direktor korporativnih komunikacija, Borjan Popović

- Kompanija Mozzart nije slučajno pokrenula kampanju Stop nasilju nad ženama. Iz decenijske saradnje sa Sigurnom kućom,videli smo da na problem porodičnog nasilja treba neprekidno ukazivati i zato smo sa Koordinacionim telom za rodnu ravnopravnost okupili više od 600 sportista kako bismo poslali poruku da je nasilje nedopustivo i da se mora prijaviti. Hvala Milanu Borjanu koji je prvi stao uz nas,treneru Stankoviću i našem partneru Zvezdi što ukazuje na probleme koje moramo kao društvo zajedno da rešavamo.

Posle prijatnog druženja, predstavnici Crvene zvezde i kompanije Mozzart obećali su da će i dalje nastaviti da pomažu Sigurnu kuću u Beogradu i da će učiniti sve, da se što značajnije ukaže na borbu protiv nasilja nad ženama.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 4 godine

Muškarci posetili sigurnu kuću koja je inače tajna lokacija ! Ko vam garantuje da sutra neko od njih neće progoniti suprugu do ubistva? Samo hoću da kažem da je sve farsa,nevladine organizacije,zbog finansija a ne stvarne zaštite dece i žena a sve protiv očeva i muževa tj. PROTIV SRPSKE PORODICE I TRADICIONALNIH VREDNOSTI !!!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija