• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2020

15:44

(VIDEO) UMALO TRAGEDIJA, FUDBALERI SE GUŠILI, PADALI U NESVEST... Ispovest iz SVLAČIONICE, priključili su plin na bojler...

Fudbal

(VIDEO) UMALO TRAGEDIJA, FUDBALERI SE GUŠILI, PADALI U NESVEST... Ispovest iz SVLAČIONICE, priključili su plin na bojler...

Podeli vest

Igrači KF “Kušiljevo” koji su u nedelju nakon utakmice Pomoravske lige u svlačionici fudbalskog kluba u selu Meševo kod Kruševca izgubili svest, vratili su se kasno noćas u Svilajnac

Nakon medicinskog zbrinjavanja u Opštoj bolnici u Kruševcu, fudbaleri su otpušteni kućama i nisu životno ugroženi.

Kako se u zvaničnom saopštenju Sektora za vanredne situacije Gradske uprave grada Kruševca navodi, do incidenta je došlo u prostorijama FK “Meševo”, gde je usled neispravnih instalacija TNG došlo do curenja gasa koji je kod gostujućih fudbalera izazvao nesvesticu i mučninu, nakon čega su intervenisale ekipe Hitne pomoći i PU Kruševac.  

ISPLIVALI NOVI JEZIVI DETALJI! Otkriveno šta se desilo sa OTROVANIM fudbalerima blizu Kruševca!

STRAVA I UŽAS KOD KRUŠEVCA! Pronađena petorica fudbalera BEZ SVESTI! Razlog je jeziv!

 

Igrači su na zagrevanju osetili mučnine, tegobe, bolela ih je glava, nismo znali šta je. Nakon poluvremena smo ušli su vlačionicu, nismo znali da gas curi. Ali njihovi igrači su bili napolju a mi u svlačionci, nismo znali zašto. Posle 15 minuta naši igrači su osetili mučninu i tražili četiri zamene. Posledica je bio gas. Sve se dešavalo nakon što se utakmica završila. Kako je koji igrač izlazio iz svlačionice padao je, palo je pet igrača. Prva pomoć i doktori su reagovali, došla je i hitna pomoć i igrači su prevezeni u bolnicu - rekao je Saša Begović, član uprave FK Kušiljevo.

Foto: printscreen

Uroš Novičić

Uroš Novičić, igrač Kušiljeva, opisao je šta se desilo.

- Dok smo se presvlačili oni su doneli plinski bocu koju su priključili na bojler. Rekao sam da se oseća plin a mislio sad da će proći, da će se raščistiti. Ali tokom prvog poluvremena u razgovoru sa njihovim igračima rekli su da im je loše. Rekao sam da je zbog plina. Na poluvremenu sam ih obavestio da dođu da pogledaju, njihovog ekonoma i redara, oni su rekli sve je u redu. Igrači su osećali jak pritisak u ušima. Posle utamice su se tuširali i tada su igrači pričali da im je loše, Simić je pao, rekao sam svima da izađu iz svlačionice. Ja sam osećao jak pritisak u glavi, bio sam ošamućen, ali sam gledao kako oni padaju i dok sam reagovao nisam obraćao pažnju. Tri igrača ostala su bez svesti. Stojković je počeo da drhti - kazao je Uroš Novičić, igrač Kušiljeva.

- Svaka čast igračima, odmah su odreagovali i ljudi u upravi, ima nekih koji su se bunili, ali nebitno. Njihovi igrači, svaka im čast i zahvalio bih im se ovom prilikom - dodao je on.

Svedok uznemirujuće scene bio je i ekonom Krušiljeva, Goran Todorović.

- Za vreme i početkom utakmice u prostorijama gde smo bili, bio je taj plin sa bocom koji je grejao vodu, ali neprimetno se osećao, ja sam bio sa igračima isto. Kad se odigralo prvo poluvreme, naši igrači su ušli u svlačionicu, a i njihovi isto. Međutim, čim su ušli, odmah su istrčali napolje, ipak je trebalo i nama da kaažu, jer se kod njih ranije osetilo, a kod nas kasnije - rekao je ekonom gostiju, koji je opisao i kako se odvijala drama posle meča:

- Kad se utakmica odigrala, bio sam sa igračima isto. Jedan igrač je najgore prošao, maltene je mogao... imao je sreću. Pao je na mene, on je iz Svilajnca. Ja ga iznesem napolje sa drugarom. Pao je na beton, koliko je dugačak, toliko se ispružio. Posle toga je još jedan naš igrač osetio nesvesticu, posle još tri igrača. Ja sam ušao u prostorije kasnije kao ekonom, osetio sam da se baš nešto loše oseća kada dišeš, ostavio sam opremu i izašao napolje - kazao je Goran Todorović.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija