• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2020

18:50

KRAJ PRIČE! Platio ceh lošim rezultatima! Smena trenera uoči meča Partizana i Voždovca!

Fudbal

KRAJ PRIČE! Platio ceh lošim rezultatima! Smena trenera uoči meča Partizana i Voždovca!

Podeli vest

Fudbalski klub Voždovac i dosadašnji trener Rade Koković danas su sporazumno raskinuli saradnju, saopšteno je na zvaničnom sajtu

Kako se navodi, nakon rezultatski lošeg starta u prolećnom delu sezone u kojem Voždovac nije osvojio nijedan bod u pet mečeva, zaključak sa današnjeg sastanka Uprave kluba i mladog stručnjaka bio je takav da je najbolje da se u ovom momentu, nakon dobre saradnje u prethodnih devet meseci, saradnja prekine zbog evidentne krize u koju je tim zapao.

(FOTO) OVO JOŠ NISTE VIDELI! Isplivalo na društvenim mrežama! Srbija u novim do sada neviđenim DRESOVIMA!

Generalni direktor Voždovca Miloš Mirković obrazložio je odluku koja je doneta nakon sastanka.

- Žao nam je što je do ovoga došlo, ali smo obostrano došli do zaključka da je tako najbolje zarad dobrobiti kluba, a to je svima u prvom planu. Želeo bih da se zahvalim Radetu Kokoviću i njegovom stručnom štabu na sjajnoj saradnji u prethodnom periodu. Nema sumnje da svi iz ove saradnje izlazimo bogatiji za jedno veliko iskustvo koje će nas učiniti boljima u budućnosti. Ponosan sam na to što smo kao klub imali hrabrosti da pružimo šansu tako mladom treneru i želimo mu sve najbolje u budućnosti – izneo je Mirković utiske sa sastanka.



Generalni direktor "zmajeva" napominje da pitanje trenera neće biti dugo otvoreno sa obzirom na to da ekipu u subotu očekuje meč sa Partizanom.

- Nećemo pribegavati privremenim rešenjima, već će rukovodstvo kluba u naredna dva dana doneti odluku o novom šefu stručnog štaba koji će voditi ekipu u narednom meču protiv Partizana. Ambicije kluba se ne menjaju, iako nam pozicija nije ista kao na startu drugog dela prvenstva. Želimo da osiguramo mesto u plej-ofu Superlige i javnost će uskoro biti obaveštena o svemu što se dešava u Voždovcu- istakao je Mirković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

U Trgovištu vanredna situacija zbog požara: U Lebanu gorelo 15 hektara
Hronika

U Trgovištu vanredna situacija zbog požara: U Lebanu gorelo 15 hektara

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova angažovani su na gašenju požara na otvorenom prostoru u Trgovištu, Tutinu, Lebanu i Prijepolju, a njihovom brzom i efikasnom akcijom juče su ugašeni požari na otvorenom kod manastira Crna Reka, u Ivanjici i kod Despotovca, dok je požar u Prijepolju u mestu Gojakovići lokalizovan.

16.04.2024

11:10

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija