• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2020

22:54 >> 22:47

(VIDEO) SVE JE BILO JASNO POSLE 10 MINUTA! Lajpcig igra svemirski fudbal, Iličićev šou na Mestalji nije imao ko da vidi!

Fudbal

(VIDEO) SVE JE BILO JASNO POSLE 10 MINUTA! Lajpcig igra svemirski fudbal, Iličićev šou na Mestalji nije imao ko da vidi!

Podeli vest

Fudbaleri Lajpciga pobedili su Totenhem i u revanš meču osmine finala Lige šampiona sa 3:0 i overirili prolaz u četvrtfinale. Isto je uradila i ekipa Atalante, koja je odigrala više nego zanimljiv meč sa Valensijom (3:4) na "Mestalji"

 


Ekipa Žozea Murinja prošle sezone bila je hit Lige šampiona i došla do poslednjeg stepenika u borbi za trofej, ali ove sezone već posle prvog mora da čestita boljem i završi učešće u Evropi.

URNEBESNO! Otac sina umesto u školu ODVEO NA UTAKMICU, a OPRAVDANJE JE CEO SVET OSTAVILO BEZ TEKSTA!

I zaista, Lajpcig jeste trenutno daleko bolji rival od Engleza. Ekipa Julijana Negelsmana bez mnogo muke prošla je u četvrtfinale i nastaviće borbu za pehar najjačeg takmičenja. Posao na "Red Bul areni" bio je završen već u 21. minutu kada je Sabicer postigao svoj drugi gol na meču, a pre toga je u 10. doneo prednost domaćoj ekipi.

Foto: Reuters

Jedinu pravu priliku gosti su imali krajem prvog dela igre kada je Lo Selso probao, ali je Gulaši još jednom bio sjajan i nakon 180 minuta nije bio savladan u ovom dvomeču. Konačan rezultat postavio je rezervista Forsberg koji je u 87. minutu čim je ušao na teren pogodio mrežu i potvrdio pobedu.

Dosta zanimljiviju utakmicu na "Mestalji" nije imao ko da vidi. Prazne tribine stadiona u Valensiji svedočile su čak sedam pogodaka (3:4). Meč je definitivno obeležio Slovenac Josip Iličić koji je positgao sva četiti gola za Italijane. Prva dva dao je iz penala i to oba puta krivac je bio štoper domaćih Dijakabi. Prvi put je faulirao upravo Slovenca, a drugi put je igrao rukom.

Foto: Tanjug/AP

Pogotke za Valensiju postigli su Kevin Gameiro (dva) i Feran Tores koji je uspeo da donese 3:2 domaćima i preokret, ali je Slovenac iz ekipe iz Begrama bio i više nego odličan pa je okrenuo rezultat za 10 minuta.

 

VALENSIJA - ATALANTA 3:4 (1:2)

Gameiro u 22. i 51. minutu i Tores u 67. minutu za Valensiju - Iličić u 3. (penal) i 42. (penal) i 72. i 82. minutu za Atalantu

Stadion: Mestalja (Valensija), Sudija: Ovidiju Hacegan (Rumunija)

VALENSIJA: Silesen, Vas, Dijakabi (od 46. Gedeš), Kokelan, Gaja, Kondogbia, Pareho, Soler, Feran Tores, Rodrigo, Gameiro.

ATALANTA: Sportielo, Đimsiti, Kaldara, Palomino, Hateber, De Ron (od 44. Zapata), Fleurel, Gosens, Pašalić, Iličić, Gomez.

 

LAJPCIG - TOTENHEM 3:0 (2:0)

Sabicer u 10. i 22. minutu i Forsberg u 87. minutu za Lajpcig

Stadion: Red Bul arena (Lajpcig), Sudija: Karlos del Sero (Španija)

LAJPCIG: Gulaši, Klosterman, Upamjekano, Holsteberg, Lajmer, Sabicer (od 87. Forsberg), Angelino, Muikele (od 55. Adams), Nkunku (od 60. Hajdara), Šik, Verner

TOTENHEM: Ljoris, Orije, Aldervild, Tanganga, Sesenjon, Dajer, Vinks, Ali, Lamela, Lo Selso, Mura

Tok mečeva:

KRAJ! DALJE IDU ATALANTA I LAJPCIG!

90. minut - Još šest minuta nadoknade u Nemačkoj i dva u Španiji.

87. minut - GOOOOL! Forsberg stavlja tačku na pobedu Lajpiga čim je ušao na teren!

87. minut - Forsberg ulazi u igru umesto Sabicera.

82. minut - OVO JE VEČE JOSIPA ILIČIĆA! Slovenac postiže čevrti gol, opet vodi Atalanta!

72. minut - GOOOOOL! Iličić se ne zaustavlja! Het-trik Slovenca za 3:3!

67. minut - GOOOOL! Valensija stiže do preokreta! Feran Tores je strelac. Ipak, Špancima treba još tri pogotka!

60. minut - Nova promena u Lajpcigu, Nkunku izlazi, a u igri je Hajdara.

55. minut - Povredio se Muikele pa će umesto njega na teren Adams.

51. minut - GOOOOOL! Valensija ponovo dolazi do izjednačenja! Ponovo Gameiro pogađa!

46. minut - Utakmice su nastavljene! Valensija odmah menja, Gedeš na terenu umesto tragičara Dijakabija.

 

POLUVREME!

44. minut - Povreda De Runa, Atalanta menja, u igri je Zapata.

42. minut - GOOOOL! ATALANTA OPET VODI! Iličić ponovo iz penala. Opet je Dijakabi bio krivac jer je igrao rukom!

42. minut - Šansa za Totenhem, Lo Selso je šutirao, ali Kulaši sjajno brani!

22. minut - GOOOOL NA OBA MEČA! Sabicer pogađa i rešava sve dileme u Nemačkoj! Valensija se ne predaje još uvek, Gameiro za 1:1!

17. minut - Verner pogađa mrežu, ali je pogodak poništen zbog ofsajda.

10. minut - GOOOOOOL! Lapcig vodi! Sabicer je šutirao i sjajno pogodio sam ugao gola Totenhema!

9. minut - Šansa za Valensiju, ali je Sportielo odlično zaustavio šut Rodriga.

3. minut - GOOOOOL! VODI ATALANTE! Iličić siguran sa penala!

2. minut - Penal za Atalantu odmah na startu meča! Josip Iličić ima priliku da praktično reši dvomeč! Dijakabi je srušio protivnika!

21.00 - Utakmice su upravo počele!

20.46 - Podsetićemo i da su prvi mečevi završeni pobedama Lajpciga od 1:0, odnosno Atalante sa 4:1.

20.40 - Veliki broj navijača Valensije okupio se ispred stadiona da podrži svoje momke jer će meč biti odigran bez publike. Nastali su neredi pa je morala da reaguje policija.

Foto: Tanjug/AP

20.29 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen revanš mečevima osmine finala Lige šampiona između Valensije i Atalante, odnosno Lajpciga i Totenhema. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja u Ligi šampiona.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17