• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2020

23:35

NIJE IGRAO TRI GODINE ZA BARSU, ALI LOVA SAMO KAPLJE! Turčin zadovoljan: Još uvek imam važeći ugovor!

Fudbal

NIJE IGRAO TRI GODINE ZA BARSU, ALI LOVA SAMO KAPLJE! Turčin zadovoljan: Još uvek imam važeći ugovor!

Podeli vest

Nekada velika zvezda evropskog fudbala, turski reprezentativac Arda Turan ističe da još uvek ima važeći ugovor sa Barselonom, te da će tek po njegovom isteku krenuti u potragu za novim angažmanom

Turčin je 2015. godine potpisao petogodišnji ugovor sa Barselonom vredan 25 miliona evra što znači da svake godine dobija po 5.000.000 evra iako već tri sezone nije odigrao ni minut za tim iz Katalonije. Pored toga, napravio je skandal u domovini zbog kog je suspendovan.

ALBANAC DEBITUJE ZA BARSELONU! Istorija na "Nou Kampu"!

- I dalje sam fudbaler Barselone, jer imam važeći ugovor, koje su obe strane potpisale kad sam dolazio. I želim da se taj ugovor nastavi - kaže Arda, čija saradnja sa Barselonom ističe na kraju sezone.

Foto: APphoto

Turski reprezentativac, međutim, ne ostavlja dilemu čiji poziv bi promenio sve.

- Verovato ću naredne sezone nastaviti karijeru u nekom klubu van Turske, ali kada bi me Galatasaraj pozvao, pristao bih bez ikakvih posebnih uslova. On je jedini klub od kojeg ništa ne bih tražio - dodao je Turan.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija