• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2020

10:03

KLOP UDARIO PO ATLETIKU: Ne shvatam način na koji igraju, kada bih rekao šta mi je sve u glavi...

Fudbal

KLOP UDARIO PO ATLETIKU: Ne shvatam način na koji igraju, kada bih rekao šta mi je sve u glavi...

Podeli vest

Atletiko Madrid se preko Liverpula (3:2) domogao četvrtfinala Lige šampiona

Puleni trenera Dijega Simeonea sa tri gola u produžetku eliminisali su aktuelnog prvaka Evrope, Liverpul.

Trener Liverpula Jirgen Klop posle meča je pecnuo kolegu na klupi "jorgandžija".

Vidim igrače poput Kokea, Saula, Ljorentea, oni mogu da igraju pravi fudbal. Međutim, oni su stalno bili na svojoj polovini i čekali kontranapade. Način na koji oni igraju ja prosto ne shvatam. Ali oni su prošli - kazao je Jirgen Klop.

(VIDEO) SJAJNO! ZABRANJENO RUKOVANJE U LIGI ŠAMPIONA? Nikakav problem za Klopa i Simeonea!

FUDBAL U DOBA KORONE! Navijači ne mogu na Ligu šampiona, kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, Matić i Junajted bez publike u Austriji...

 

Foto: ap photo

 

Nismo navikli na ovakve ispade nemačkog stručnja, ali i sam priznaje da je teško podneo poraz. 

Shvatam da sam večeras loš gubitnik. Ali prosto nije trenutak da budem iskren. Posebno, jer su momci uložili maksimalan napor da dođemo do cilja. Igrači svetske klase u protivničkom timu branili su se u dva bloka sa po četiri igrača i dva napada ispred njih. Za 90 minuta nisu imali kontranapad. Kada bih rekao šta mi je sve u glavi bio bih najgori gubitnik na svetu. Bolje da se zaustavim ovde.

Sve bi možda bilo drugačije da je Jirgen Klop mogao da računa na prvog čuvara mreže Alisona. Njegova alternativa Adrijan je pre prvog Ljorenteovog gola napravio veliku grešku prilikom ispucavanja lopte.

- Adrijan je super golman. Volim tog dečka, ali je u trenutku doneo pogrešnu odluku. To nije bilo dovoljno da oni postignu pogodak. Prilikom povratka na gol Adrijan nije bio na pravom položaju. Rekao bih da je bilo lako završiti onu situaciju.

Ispostavilo se da je to bio odlučujući trenutak meča.

- Pre toga je sve bilo prirodno. Kako smo igrali, kako smo se postavljali, šta smo radili. Osećali smo se prirodno, a onda se sve promenilo.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Uglavi ti tri

pre 4 godine

Simeone ti kod kuće uglavi tri komada.Golovi i rezultati se pamte i ostaju.Igru niko već sutra neće pominjati.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija