• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2020

23:35

BUNDESLIGA SE ZAVRŠAVA U PONEDELJAK? Nemci spremni da okončaju sezonu, NEĆE BITI ŠAMPIONA?

Fudbal

BUNDESLIGA SE ZAVRŠAVA U PONEDELJAK? Nemci spremni da okončaju sezonu, NEĆE BITI ŠAMPIONA?

Podeli vest

Najjači rang nemačkog fudbala, Bundesliga, mogla bi već ovog ponedeljka da bude završena i to bez šampiona

Kako piše nemački "Ekspres", kao i portal "Goal.com", Bundesliga će već ovog ponedeljka proglasiti kraj nadmetanja, a šampiona za ovu godinu neće ni biti.

(VIDEO/FOTO) NESTVARNE SCENE U NEMAČKOJ! Uprava i igrači Bajerna napali svoje igrače, Alaba ih pitao "da li su normalni"!

Još uvek nije poznato ko bi mogao da zauze mesta u evropskim takmičenjima naredne sezone, ali se već pominje ideja da naredna sezonu sezonu u najjačem rangu započne čak 22 ekipe, što bi značilo da neće biti ispadanja iz lige.

Foto: Reuters

Fudbalski savez Nemačke razmatra navodno ovakav scenario, a ako se bude donela takva odluka, Bundesliga će biti gotova posle ovog vikenda.

Sportski direktor Borusije Dortmund, Mihael Cork, nije konkretno govorio o odlaganju, ali jeste o alarmantnoj situaciji u vezi sa virusom korona.

- Ne postoji obrazac kako treba da se ponašamo u ovakvoj situaciji. Ovo je novost za sve, situacija je neverovatno dinamična. Kada sam video da španska i italijanska liga prave pauze, iako imaju više utakmica da odigraju od nas, ja se pitam zašto i mi ne bismo tako uradili? - pita se Cork.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija