• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

13.03.2020

17:50

OVO SE MORA POŠTOVATI! Stiglo važno saopštenje povodom koronavirusa!

Fudbal

OVO SE MORA POŠTOVATI! Stiglo važno saopštenje povodom koronavirusa!

Podeli vest

Fudbalska Superliga Srbije objavila je danas mere za organizaciju utakmica bez prisustva publike zbog korona virusa

- Molimo za puno razumevanje ove veoma specifične situacije u kojoj se nalazimo svi zajedno i nadamo se da ćete odgovornim postupanjem dati svoj doprinos prevenciji i zaštiti od daljeg širenja korona virusa- navela je Super liga u saopštenju.

Igračima i sudijama nije dozvoljeno rukovanje, a izlaz za fudbalere i službena lica mora biti bez dece ili bilo kog drugog osoblja. Klubovi će moći maksimalno 50 osoba da dovedu na utakmicu, što uključuje igrače, stručni štab i rukovodstvo.

Tehničko osoblje domaćeg tima zaduženo za organizaciju maksimalno može da broji 30 osoba, u koje spadaju sakupljači lopti, osobe za čišćenje i održavanje i drugi. Predstavnika Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice, kao i Antidoping agencije Srbije može biti maksimalno 10.

Pripadnici bezbednosti, redari, vatrogasci i hitna pomoć će biti prisutni kako je i uobičajeno do sada. Akreditovani operateri i novinari televizije Arena, koji je zvanični emiter Super lige i Prve lige Srbije, mogu da imaju maksimalno 20 osoba na utakmici.

Akreditovanih predstavnika medija može biti maksimalno 50. Za medije mora da bude organizovan poseban ulaz, odvojen od igrača i predstavnika ekipa. Fotografi ne mogu biti postavljeni oko terena, ali im mora biti dodeljen poseban prostor na tribini. Intervjue sa po jednim igračem i trenerom iz svake ekipe imaće samo Arena i oni će biti organizovani pod posebnim uslovima. Mikrofoni će morati da se dezinfikuju. Ostali mediji neće moći da uzimaju izjave u miks zonama, a neće biti i konferencije za novinare posle utakmice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija