• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2020

08:00

HOROR FILM! Jezivo, fudbaler objasnio kakvo je stanje u Italiji!

Fudbal

HOROR FILM! Jezivo, fudbaler objasnio kakvo je stanje u Italiji!

Podeli vest

Fudbaler Atalante Alehandro Gomes pričao je o stanju u Bergamu, tokom pandemije koronavirusa

Serija A je odložena i fudbala neće biti do aprila. Papu je opisao situaciju u Bergamu.

- Ulice su prazne. Sve je kao u horor filmu. Jedino su otvoreni supermarketi, ali ni tamo niko ne ide. Hrana se naručuje preko interneta i sve vam dostavljaju na kućnu adresu - objasnio je Gomes za italijanske medije i dodao:

VAŽNA VEST! Ova odluka FIFA SVE GOVORI! Igrači ne moraju u reprezentacije, evo šta to znači za Srbiju!

OVOME NEMA KRAJA! Očekivali smo ga na meču Srbije i Norveške! Fudbaler zaražen KORONOM!

 

- Ponavljam, sve je kao u horor filmu, ne preterujem. Potvrđeno je 400 slučaja zaraze u Bergamu i znam da su naši navijači sjajni i da žele da nam pruže podršku, ali moraju da se pridržavaju pravila i da ostanu kod kuće - objasnio je kapiten Atalante, koja je obezbedila plasman u četvrtfinale Lige šampiona pobedom nad Valensijom u Španiji, pred praznim tribinama.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija