• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2020

12:37

BUDITE ODGOVORNI, OSTANITE KOD KUĆE, a evo kako da vam ne bude dosadno!

Fudbal

BUDITE ODGOVORNI, OSTANITE KOD KUĆE, a evo kako da vam ne bude dosadno!

Podeli vest

Poslušajte stručnjake, ne krećite se previše ako ne morate, i iz udobnosti svog doma koristite sve benefite onlajn ponude

Borba za smanjenje širenja virusa korona je u jeku, svi stručnjaci govore da smo u nju uključeni svi, i da ćemo postići dobre rezulate samo ako cela nacija bude delovala kao dobro uigran tim. A najbolja mera prevencije, uz sada već dobro poznate higijenske, jeste smanjenje kretanja, nepotrebnih izlazaka iz kuće, i pogotovo odlasci u zatvorene prostore u kojima boravi više ljudi. 

Kompanija Mozzart se pridružuje apelima na građane da u ovoj situaciji budu odgovorni i da svi zajedno učinimo da opasnost od brzog širenja pandemije prođe što pre. 

Svedoci smo da se mnogi na društvenim mrežama žale da im je u samoizolaciji dosadno, a to ne mora da bude tako. Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji i, što je ovih dana vrlo bitno, najbezbedniji način! 

Uđite u svet zabave bez kontakta sa drugim ljudima, sa kvakama i sa svim drugim predmetima i površinama sa kojih vreba virus korona. 

Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela: 

1.korak: ULOGUJ SE 

2.korak: KLIKNI NA SVOJ PROFIL 

3. korak: IZABERI OPCIJU UPLATA 

4. korak: ODABERI METOD PLAĆANJA 

5. korak: UNESI IZNOS UPLATE 

6. korak: ZABAVI SE 

Da, toliko je lako i toliko brzo igra može da počne.  

I to što je sportska ponuda značajno osiromašena zbog otkazivanja brojnih takmičenja u vidu prevencije od širenja virusa korona ne mora da bude tako loše. Ovo je prava prilika da istražite svet zabave uz e-sportoveonlajn kazino ili možda veoma zanimljive igre na brojeve – na vama je da doneete odluku. 

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja i nedoumica, Mozzartov korisnički servis vam je na raspolaganju od 0 do 24 časa. 

Foto: mozzartsport

 

 

Foto: mozzartsport

 

 

Foto: mozzartsport

 

 

Foto: mozzartsport

 

 

Foto: mozzartsport

 

 

Foto: mozzartsport

 

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija