• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2020

12:50

FRANCUZ ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Pogledajte šta je Pogba uradio tokom pandemije koronavirusa!

Fudbal

FRANCUZ ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Pogledajte šta je Pogba uradio tokom pandemije koronavirusa!

Podeli vest

Francuski reprezentativac i član Mančester junajteda Pol Pogba pokrenuo je za svoj 27. rođendan akciju skupljanja novca za borbu protiv širenja koronavirusa

Pogba je pokrenuo akciju preko Fejsbuka, a dupliraće skupljenu sumu ako se ostvari cilj od 27.000 funti (oko 30.000 evra odnosno 33.000 dolara).

KAKAV POTEZ JUNAJTEDA! Evo šta Matić mora da radi zbog koronavirusa!

- Rođen dan mi je i zahvalan sam što smo ja, moja porodica i prijatelji zdravi. Međutim, nisu svi dobrog zdravlja trenutno. Pandemija koronavirusa utiče na zdravlje mnogih ljudi, uključujući decu. Uticaj može biti posebno ogoman na siromašnu i ranjivu decu. UNICEF pomaže da se smanji širenje koronavirusa dostavom ključnih medicinskih potrepština, konsultovanjem sa zajednicama i primenom kampanja prevencije.

Prioritet je da se zaustavi širenje novog virusa i širenje pogrešnih informacija paralelno s njim. U ovakvim vremenima moramo da budemo jedinstveni. Uz vašu pomoć nadam se da ću skupiti 27.000 funti da pomogem borbu u ovom ratu, dupliraću sumu ako dostignemo cilj. Ako uspemo, to će omogućiti 33.332 para jednokratnih rukavica za zdravstvene radnike, 2.777 hirurških maski za sprečavanje širenja bolesti, 9.615 para zaštitnih naočara.

Svaki iznos je dobrodošao kao pomoć u borbi u ratu protiv COVID-19. Hvala vam svima na podršci. Budite bezbedni- poručio je Pogba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija