• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2020

14:00

PRVI ČOVEK UEFA IMA IDEJU! Evo kada će se nastaviti šampionati, A EVROPSKO PRVENSTVO će biti....

Fudbal

PRVI ČOVEK UEFA IMA IDEJU! Evo kada će se nastaviti šampionati, A EVROPSKO PRVENSTVO će biti....

Podeli vest

Koronavirus je paralisao Evropu, stao je sport, stao je fudbal, ali ne sede u UEFA skrštenih ruku, nego planiraju kako i šta dalje kada se život vrati u normalu

Uveliko se spekuliše da bi Evropsko prvenstvo moglo da bude pomereno za 2021. godinu. Ail, ima predsednik Aleksandar Čeferin plan koji će u utorak izneti pred  predstavnike 55 fudbalskih saveza. 

Radi se samo o ideju, jer niko ne može da zna do kada će trajati pandemija koronavirusa. Zamisao čelnika iz Niona je da lopta miruje do 2. maja. Plan je da se sva prvenstva igraju po ubrzanom tempu i da se završe do 30. juna, kako piše italijanski Korijere dela Sera.

FUDBAL U DOBA KORONE! Navijači ne mogu na Ligu šampiona, kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, Matić i Junajted bez publike u Austriji...

KOKEZA NIJE ZARAZIO NIKOGA U FSS! Bjeković za Informer poručuje: Videli smo se nekoliko puta, JA SAM DOBRO! Niko nema simptome, nije pametno da paničimo!

 

Kada su evropski kupovi u pitanju, tu je sve otvoreno i biće stvar dogovora. Postoje ideje da se igra fajnal for, pa fajnal ejt, ali i da se sve do finala igra samo po jedna utakmica, na neutralnom terenu ili da se žrebom odredi ko će biti domaćin tog meča.

Što se tuče Evropskog prvenstva - Čeferinov plan je da se šampionat odloži i da novi termin početka bude 23. novembar i da se igra do 23. decembar. Bilo bi to dosta slično Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine.

Nema informacija kada bi se igrao baraž Lige nacija, koji daje poslednja četiri učesnika EP, a to je pitanje koje posebno interesuje Srbiju.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija