• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2020

15:15

LOPTA JE STALA... U Brazilu, fudbala više nemaaa! Korona hara...

Fudbal

LOPTA JE STALA... U Brazilu, fudbala više nemaaa! Korona hara...

Podeli vest

Čelnici fudbalskog saveza Brazila doneli su odluku o prekidu svih takmičenja zbog pandemije koronavirusa

Fudbaleri Gremija su na meč regionalnog šampionata Gaušo protiv Sao Luiza izašli sa zaštitnim maskama na licu, u znak protesta što moraju da igraju protiv svoje volje.

BOLI GA UVO ZA KORONAVIRUS! Nesvakidašnji i NENORMALAN potez Marsela Bijelse!

- Fudbalska konfederacija Brazila (CBF), odlučila je da od ovog ponedeljka, 16. marta, na neodređeno vreme suspenduje nacionalna takmičenja koja su pod njenim patronatom – Kup Brazila, ženska prvenstva A1 i A2, prvenstvo Brazila do 17 godina i Kup Brazila do 20 godina- navodi se u saopštenju CBF-a.

 

Odluka je usledila nakon što je FIFA odložila južnoameričke kvalifikacione mečeve za Svetsko prvenstvo 2022. godine koji su bili planirani u periodu od 26. do 31. marta.

- Znamo i preuzimamo odgovornost u borbi fudbala protiv širenja COVID-19 u Brazilu. U odnosu na državna prvenstva, državni fudbalski savezi će imati posebne odluke za svako takmičenje, poštujući njihovu lokalnu autonomiju. Fudbalska konfederacija Brazila ostaće u stalnom kontaktu sa Ministarstvom zdravlja, udružujući napore kako bi zemlja i sport prevazišli veliki izazov u vidu pandemije, nadajući se da ćemo što pre sve vratiti u normalu- rekao je predsednik fudbalske konfederacije Brazila, Rožerio Saboklo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija