• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2020

20:55

DA LI ĆE "DELIJE" I "GROBARI" DA SLEDE NJIHOV PRIMER? Navijači Borusije pomažu starima u karantinu!

Fudbal

DA LI ĆE "DELIJE" I "GROBARI" DA SLEDE NJIHOV PRIMER? Navijači Borusije pomažu starima u karantinu!

Podeli vest

Navijači Borusije iz Dortmunda čitavom svetu su održali lekciju iz ljudskosti

Pristalice "milionera" stavile su se na raspolaganje starim i nepokrentim osobama kojima je strogo zabranjeno da napuštaju svoje domove dok traje pandemija.

BUNDESLIGA SE ZAVRŠAVA U PONEDELJAK? Nemci spremni da okončaju sezonu, NEĆE BITI ŠAMPIONA?

Oni su poslali pismo svim građanima:

- Dobar dan svima,

svi znamo u kakvoj smo trenutno situaciji zbog virusa korona i zato nećemo ništa pričati o tome.

Sada je bitno pokazati solidarnost i preuzeti odgovornost za društvo u celini. Ovo posebno znači da želimo da pomognemo ljudima koji spadaju u rizične grupe. Pokušaćemo da pomognemo celoj regiji Dortmunda već od sutra.

U vremenu od 11 časova pre podne do pet popodne ćemo se ponuditi da preuzmemo na sebe obavezu kupovina i ostalih kurirskih službi za one koji to ne bi smeli ili ne mogu da rade. Možete nas pozvati na dole navedeni broj telefona i molimo vas da ovu uslugu koristite samo ukoliko zaista pripadate rizičnim grupama ili se nalazite u karantinu.

S obzirom da ne znamo koliko posao i gužva nas očekuju, molimo vas za razumevanje jer možda ne možemo da garantujemo da ćemo se odazvati na sve pozive. O svemu možete da se obavestite telefonskim razgovorom sa momcima i devojkama koji će dežurati kraj telefona

Ujedinjeni - piše u saopštenju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija