• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2020

15:40

ČOVEČE, DA LI SI NORMALAN? Francuzi bruje, Nejmar ZBRISAO U BRAZIL!

Fudbal

ČOVEČE, DA LI SI NORMALAN? Francuzi bruje, Nejmar ZBRISAO U BRAZIL!

Podeli vest

Francuski meidji prenose da Nejmar ne dolazi u sportski centar Pari Sen Žermena, te da je vrlo moguće da je napustio Francusku usred pandemije koronavirusa

Parizijen ističe da je vrlo moguće da je jedan od najboljih fudbalera Pari Sen Žermena samoinicijativno odleteo za Brazil. COVID-19 je uzeo maha u Evropi, a još toliko nije rasprostranjen u njegovoj otadžbini. Zato se Nejmar, pod uslovom da su Parizijenove informacije tačne, privatnim avionom otisnuo ka Južnoj Americi dok se situacija u Evropi ne smiri.

MOLIO IH JE DA LOPTA STANE! Iskusni trener zaražen koronavirusom, dugo im je trebalo da ga poslušaju!

LOPTA JE STALA... U Brazilu, fudbala više nemaaa! Korona hara...

 

Parizijen je tražio od čelnika PSŽ potvrdu ili demanti informacije, a kako je još nije dobio. Mnogo je spekulacija trenurno gde je Brazilac, a brojni francuski mediji koriste izraz "pobegao", kako bi opisao Nejmarov trenutni status. Takođe, mnogima je sumnjivo što danima nije nikakvu poruku ostavio ni na Instragramu, ni na Tviteru. I svi se pitaju gde je.

ŠTA ĆE BITI S KUPOM? Evo koji je mogući scenario!

NATHOVA JAKA PORUKA IZ IZOLACIJE! Da se svi što pre vidimo u "Zemunelu"!

 

U Francuskoj inače trenutno regostrovano više od 8.000 infciranih virusom korona, uz 175 smrtnih slučajava. U Brazilu je 394 zaraženih, a zasad su tri osobe izgubile život. Može da se razume potreba Nejmara da u teškim vremenima bude na mestu za koje je procenio da je bezbednije, da bude uz porodicu, prijatelje...

Međutim, mogao bi da dovede u opasnost druge ljude. I sam je pre nekoliko dana rekao "ne kruži virus, nego ljudi". Time je želeo da ukaže na potrebu odgovornog ponašanja i nameru da ostane u samoizolaciji. 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija