• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2020

18:10

(FOTO) MA, KAKAV KORONAVIRUS! Dok su fudbaleri iz Italije u izolaciji, evo šta radi nekadašnji igrač Partizana!

Fudbal

(FOTO) MA, KAKAV KORONAVIRUS! Dok su fudbaleri iz Italije u izolaciji, evo šta radi nekadašnji igrač Partizana!

Podeli vest

Italija je ovih dana epicentar koronavirusa, ali to očigledno ne smeta nekadašnjem fudbaleru Partizana koji je stigao u Beograd

 

Tako smo Ninkovića zatekli u jednom beogradskom kafiću, iako je fudbalerima u Italiji naloženo da ostanu u karantinu dok se sitaucija oko koronavirusa ne dovede u normalno stanje.

NATHOVA JAKA PORUKA IZ IZOLACIJE! Da se svi što pre vidimo u "Zemunelu"!

Nekadašnji vezista Partizana je ove sezone često u centru dešavanja u ekipi Askolija, čije boje brani. Čak se jednom prilikom na terenu verbalno sukobio sa saigračem tokom utakmice.

Foto: Informer

Foto: Informer

I pored toga pružao je odlične partije i na 20 mečeva postigao šest golova i imao pet asistencija što je odmah primetio Napoli. Ipak, Askoli je odredio cenu od 5.000.000 evra za Srbina pa je nejasno da li će ekipa Đenara Gatuza biti spremna da izdvoji takvu svotu novca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 4 godine

Treba ga u zatvor! Dovodi druge u smrtnu opasnost!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija