• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

19.03.2020

10:05

NEĆEŠ VIŠE MOĆI DA SE ŠVRĆKAŠ! Luka Jović popio krivičnu prijavu, evo šta ga sve čeka!

Fudbal

NEĆEŠ VIŠE MOĆI DA SE ŠVRĆKAŠ! Luka Jović popio krivičnu prijavu, evo šta ga sve čeka!

Podeli vest

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera Luke Jovića zbog nepoštovanja mera samoizolacije nakon što je došao iz Španije.

Luka Jović je napravio veliku glupost... Napadač Reala je napustio Madrid i karantin kluba, i pored svih upozorenje stigao je u Srbiju.

Protiv Jovića je podneta krivična prijava! On je dobio upozorenje policije i inspekcije da ne sme da izlazi iz stana do isteka predviđenog roka.

Jović nije jedini fudbaler koji je došao u Srbiju, a o svemu je govorila premijerka Ana Brnabić.

Imamo negativne primere naših fudbalera koji u inostranstvu igraju za milionske ugovore, a posle dolaska u Srbiju nisu u izolaciji, tu će biti posla za istražne organe - rekla je Ana Brnabić.

Fudbaleri Reala su odavno u karantinu jer je igrač košarkaške sekcije Trej Tompkins testiran pozitivan na koronavirus. Sam Jović je otkrio da je delio bazen sa Amerikancem, ali i da nema simptome i da nije testiran.

Potezom da dođe u Srbiju i ne ispoštuje karantin napravio je veliku glupost i sada će snositi posledice.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pfc

pre 4 godine

Nikada od njega neće biti igrač. Nema samodisciplinu i misli da je mnogo pametan što je napravio ovakvu glupost. Sofijin rođendan, pa šta. Kako Ronaldo može da bude u karantinu. Promašena investicija Reala. Ne mora ni u reprezentaciju ako ne poštuje osnovna pravila. Neka šeta sa Sofijom posle. Imaće dovoljno vremena.

Petar

pre 4 godine

Umisljeno "govece" !!! Udarile pare u glavu....

I šza ga čeka

pre 4 godine

"... evo šta ga sve čeka!..." I, šta ga SVE čeka? Dokle ta širite zarazu laganja javnosti?

Joka

pre 4 godine

Ponašaju se isto kao kad igraju za reprezentaciju, potpuno bezvoljno i neodgovorno. Srbija im je samo rezervna kuća gde ne moraju da plaćaju porez.

svasta

pre 4 godine

Nit ce da bude u zatvoru, jer ipak je on vrhunski sportista, niti ce da placa velike kazne. Iako dobije neku novcanu kaznu za njega je to sica.. dokazace da je ipak nedodirljiv i da je ovo sto je uradio uradio zato sto mu se moze..

22

pre 4 godine

Za primer 3 godine robije! I njemu i onom drugom debilu!!! Pa nek mu onda cura dolazi u posetu, mamicu im nenormalnu...

caja

pre 4 godine

Ako penzosi treba da plate 150000 onda on prema zaradi treba da plati bar 20.000 000

nebojša

pre 4 godine

neću da ga vidim u reprezentaciji.zar TO da predstavlja moju zemlju.FUJ

Roli

pre 4 godine

Sta sad Kad se tako ponasamo prema Luki netreba . NIkad da zaigra za Srbiju.A svi kojisu preko netreba ni evo da ulazu. Iite na odmore i tosite vase pare de vas postuju.

devla

pre 4 godine

Reči nemam koji je ovo debil.Nisi trebao dolaziti,trebao si Adema zamoliti da joj prenese čestitke idiote glupi...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija