• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LJUBENOVIĆ

20.03.2020

11:31

LEGENDARNI FUDBALER REALA SA PORODICOM U MADRIDU - ŽARIŠTU ZARAZE! MIJATOVIĆ: Korona je opomena čovečanstvu!

Fudbal

LEGENDARNI FUDBALER REALA SA PORODICOM U MADRIDU - ŽARIŠTU ZARAZE! MIJATOVIĆ: Korona je opomena čovečanstvu!

Podeli vest

Supruga, deca i ja smo u karantinu, situacija u Španiji je haotična. Očigledno je da planeta ovim želi da opomene ljude da su bili neodgovorni, kaže Predrag Mijatović

Moramo svi da počnemo da se ponašamo odgovornije, mislim da planeta ovim virusom želi da poruči nešto čovečanstvu, kaže Predrag Mijatović za Informer! Legendarni fudbaler i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije nalazi se u Madridu, najvećem žarištu u Španiji, koja je poslednjih dana epicentar zaraze koronom.

U ovoj zemlji na Pirinejskom poluostrvu je prema poslednjim informacijama bilo više od 17.000 zaraženih, a umrlo ih je više od 800. Samo tokom jučerašnjeg dana od virusa kovid-19 preminulo je 129 osoba.

SRPSKI REPREZENTATIVAC DOVEO U OPASNOST ŽIVOTE BROJNIH LJUDI! Policija HAPSI JOVIĆA ako ga nađe na ulici

ITALIJANI SE OZBILJNO NAMERAČILI NA SRBINA! Jović pakuje kofere i stiže u Seriju A?

 

Neodgovorno ponašanje

Mijatović se nalazi u epicentru žarišta i za naš list je objasnio kakva je trenutno situacija u glavnom gradu Španije.

Lorenco Sans u teškom stanju

Prekjuče je objavljeno da je koronavirusom zaražen bivši predsednik Reala Lorenco Sans, koji je 1996. godine doveo Mijatovića u "kraljevski klub" iz Valensije.

- Sa Lorencom imam sjajan odnos. Veliki sam prijatelj i sa njegovim sinom Fernandom, koji mi je i komšija. Lorenco je već bio bolestan, a ovo sada se samo nadovezalo. On je na intenzivnoj nezi, mislim da čak ne može ni da govori. Nisu mu dozvoljene posete, ni najbliži ne mogu da ga vide. Mnogo mi je žao zbog ovoga što mu se desilo i iskreno se nadam da će se oporaviti - kaže Mijatović.

- Situacija u Španiji je komplikovana, haotično je stanje. Madrid je najveće žarište, mnogo je obolelih, ali dobra stvar je što je, moj je utisak, vlada u Španiji dobro organizovana, preduzela je odlične mere i mislim da to daje rezultate. Na početku su svi mislili da nije toliko opasno, ali sada vidimo da baš i nije tako. Na ovo gledam kao na opomenu čovečanstvu. Mislim da planeta na ovaj način želi nešto da nam poruči, nama ljudima. Mislim da smo previše bili neodgovorni i da je ovo posledica - kaže Mijatović za Informer.

KRITIČARI BRUJE: Lukino vreme je prošlo!

HOLANDOV OTAC PRIZIVA NAJVEĆI TRANSFER LETA! Mladi Norvežanin se seli u Španiju?

 

Bivši napadač Partizana i Real Madrida je sa suprugom Anetom, ćerkama Ninom, Nađom i Lolom i sinom Lukom u karantinu.

- Supruga, deca i ja smo u karantinu, ne izlazimo iz kuće. Bogu hvala, mi smo dobro, nismo zaraženi. Sve što treba obavljamo onlajn, apoteke i prodavnice dostavljaju proizvode. U svemu ovome dobro je što ste okruženi ljudima koje volite. Sada smo svi zajedno, imamo priliku da se više družimo, pričamo o nekim stvarima o kojima ranije nismo - ističe Mijatović.

Dobra odluka UEFA

Mijatović pozdravlja odluku Evropske fudbalske unije (UEFA), koja je Evropsko prvenstvo odložila za godinu dana.

- Fudbal je u ovom trenutku u drugom, trećem planu. Mislim da je odluka UEFA da odloži Euro za sledeće leto odlična. Najbitnije je da se sve ovo okonča, a onda će se naći vremena i termini da se odigraju utakmice u Ligi šampiona i u nacionalnim prvenstvima - poručuje Mijatović.

Budite sa voljenima

Bivši fudbaler prati šta se dešava u regionu i zamolio je ljude da se pridržavaju pravila.

- Želeo bih da apelujem i na naše ljude da uputstva shvate ozbiljno. Ostanite kod kuće, tu ste sa onima koje volite i koji vas vole, više od toga vam ne treba. Što disciplinovaniji budemo, to će se ovo pre završiti - zaključuje Mijatović.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milorad Atlija

pre 4 godine

E dragi moj fudbaler bilo je do sada stotine opomena. A biće ih još stotine. Za 3 do 4 g. novi virus

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija