• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2020

14:35

POSLAO CRNOJ GORI 50.000 EVRA! Humani gest Stevana Jovetića!

Fudbal

POSLAO CRNOJ GORI 50.000 EVRA! Humani gest Stevana Jovetića!

Podeli vest

Štoper Atletiko Madrida Stefan Savić donirao je dva respiratora u vrednosti od 40.000 evra bolnicama u Bernama i Bijelom Polju,a njegov primer sledio je i Luka Đorđević, dok se ranije pisalo o humanom gestu Đorđija Pavićevića, predsednika barskog Mornara

Pridružio im se Stevan Jovetić. Bivši član Partizana donirao je 50.000 evra Crnoj Gori u borbi protiv virusa korona.

SVAKA ČAST! Crnogorski fudbaler kupio Kliničkom centru respirator od 20.000 evra!

ITALIJANI ČULI DA NINKOVIĆU PRETI ZATVOR! Dobio je precizna uputstva!



Uvaženi članovi nacionalnog koordinaconog tela, ovih dana moja porodica i ja bez treptaja pratimo dešavanja u našoj Crnoj Gori. Dozvlite mi da prvo pokažem divljenje prema lekarima i medicinskom osoblju. A onda i našim divnim i ponosnim građanima Crne Gore. Oni u ovim trenucima pokazuju uono što nas je godinama krasilo: dolsednost i solidarnost, pokazuju snagu našeg zajedništva i spremnost da svi igramo za jedan tim. Proći će i ovo. Radovaćemo se svim zajedno i u sportu i u životu. Čast mi je da se pridružim mnogim humanima ljudima i u fond uplatim 50.000 evra. U nadi da se uskoro gledamo u mojoj i ponosnoj Crnoj Gori - napisao je napadač Monaka.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija