• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2020

12:54

KOLONIJA "ORLOVA" U FIRENCI BIĆE JOŠ VEĆA! Još jedan Srbin oblači ljubičasto!

Fudbal

KOLONIJA "ORLOVA" U FIRENCI BIĆE JOŠ VEĆA! Još jedan Srbin oblači ljubičasto!

Podeli vest

Još jedan Srbin u Firenci! U Fjorentini igraju već tri naša igrača, a uskoro bi mogao da im se pridruži i Nikola Maksimović iz Napolija

Nikola Milenković je već drugu sezonu standardan, Dušan Vlahović sve više se nametao kako je sezona odmicala, dok Aleksa Terzić čeka svoju šansu.

"Korijere delo sport" piše, kako je klub iz Firence zainteresovan za usluge još jednog reprezentativca Srbije. U pitanju je defanzivac Napolija Nikola Maksimović, koji se vratio u postavu Napolija. Napoli mu nudi novi ugovor, ali i ponuda Fjorentine može da promeni planove iskusnog štopera.

Takođe, pitanje je da li će "ljubičasti" odoleti ponudama za Nikolu Milenkovića.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija