• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2020

15:53

STVARI VEĆE OD SPORTA I RIVALSTVA! Runi: Evertonovac sam i bivši kapiten Junajteda, ali TITULA JE LIVERPULOVA!

Fudbal

STVARI VEĆE OD SPORTA I RIVALSTVA! Runi: Evertonovac sam i bivši kapiten Junajteda, ali TITULA JE LIVERPULOVA!

Podeli vest

Neke stvari su veće od sporta... Engleski fudbaler Vejn Runi smatra da Liverpul zaslužuje titulu

- Liverpul će biti prvak Premijer lige. Kao što možete da zamislite, navijači Evertona me zovu na telefon i govore mi "Sezona mora da se poništi" i naravno da deo mene, kao evertonovca i kao bivšeg igrača Mančester junajteda, misli da bi to bilo dobro. Ali, ne! Liverpul je bio fantastičan. Toliko toga su uložili u ovu sezonu. Zato zaslužuju titulu. Možete li da zamislite da neko 30 godina čeka ovo i da mu to neko oduzme. Sezona 2019/20 mora da se završi, pa čak i po cenu da izgubimo deo naredne - napisao je Runi u svojoj kolumni za Sandej Tajms.

Nastavio je u istom ritmu.

- Ne bih se začudio ni ako bi kraj tekuće sezone bio na kraju 2020. godine. Fudbal, kao i industrija, mora da prati savete nadležnih i da preduzima sve preodstožne mere u ovoj situaciji. I zato je za mene neprihvatljivo da se sezona nastavi bez publike, jer bi opet lekari, policija, redari, morali da dolaze na stadion u ovo doba kada su nam daleko potrebniji na nekim drugim mestima - poručio je Vejn Runi.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija