• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2020

23:16

(VIDEO) REAL JE ŠAMPION ŠPANIJE! Da, dobro ste pročitali!

Fudbal

(VIDEO) REAL JE ŠAMPION ŠPANIJE! Da, dobro ste pročitali!

Podeli vest

Zbog koronavirusa gotovo sva evropska fudbalska takmičenja su obustavljena, ali su Španci pronašli originalno rešenje da fudbalerima ne bude dosadno u izolaciji pa je tako La liga dobila novog šampiona

Naime, La liga je odlučila da igračima svih klubova omogući da se takmiče za titulu najboljeg i to u video igri FIFA 20. Organizovan je eliminacioni turnir, a svaka ekipa imala je jednog predstavnika. Sve je imalo i humanitarnog karaktera jer je prikupljeno oko 150.000 evra od donacija prilikom prenosa mečeva putem sajta "Twich". Taj novac će biti doniran u svrhu lečenja od koronavirusa.

Tako je recimo Real predstavljao Markos Asensio, Barselonu Serhio Roberto, Valensija Karlos Soler...

 

 

Upravo je baš Asensio uspeo da donese "trofej" svom timu i kruniše ga šampionom prve u istoriji La lige odigrane na ovakav način. Španac je pokazao odlično umeće sa džojstikom i potpuno zasluženo osvojio takmičenje.

 

 

Fudbaler Reala rušio je pred sobom redom predstavnika Granade (Hosea Antonija Martineza) sa 2:0, pa igrača Viljareala Manua Morlanjesa sa ubedljivih 5:1.

 

 

Na putu do finala sastao se još i sa Entonijom Espositom iz Elčea. Asensio je slavio sa 4:0 da bi u finalu bio bolji od kolege iz Leganesa, Aitora Ruibala Garsije sa 4:2 pa je na prilično dominantan način došao do titule.

 

 

Treba naglasiti i da je prenose mečeva pratilo ukupno 15.000.000 ljudi širom sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija