• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2020

19:51

BOJIM SE ZBOG SVOJE PORODICE, NE MOGU DA BUDEM SA NJIMA! Napadač Zvezde ne može u Portugal!

Fudbal

BOJIM SE ZBOG SVOJE PORODICE, NE MOGU DA BUDEM SA NJIMA! Napadač Zvezde ne može u Portugal!

Podeli vest

Zbog zatvorenih granica naše države mnogi su ostali "zarobljeni" u Srbiji, a jedan od njih je i fudbaler Crvene zvezde Tomane, koji bi želeo da je sa svojom porodicom u Portugalu

 

Iako mu sve ovo teško pada, svestan je da je njegov odlazak u rodnu zemlju u ovom trenutku nemoguć.

NAPADAČ ZVEZDE NEZADOVOLJAN? Mrkela poručio: Nisam stekao takav utisak!

- Povratak u Portugaliju bio je ono što sam želeo. To je moja zemlja, tamo mi je porodica. Voleo bih da sam tamo sa njima, ali nemam ovlašćenja od kluba za tako nešto. Put je komplikovan, a rizik da se u putu zarazite izuzetno opasan. U principu, to neće biti moguće. Klub je oprezan i gleda šta će se dešavati, a onda će preduzeti mere i odluku koja se odnosi na strance. Čekam da vidim šta će biti - rekao je Tomane za portugalsku "Renesansu".

Foto: Starsportphoto

Portugalija ima preko 2.000 zaraženih, kao i 30 smrtnih slučajeva. Daleko više nego u Srbiji, ali situacija je alarmantna i u našoj zemlji.

- Strah nije veliki kod mene i moje devojke, koja je ovde sa mnom, više zbog porodice u Portugaliji. Ja sam u drugoj zemlji, nije isti jezik, ne znamo šta se dešava, da tako kažemo. Bojim se da će se stanje pogoršati, zbog svoje porodice. Mi preduzimamo sve mere, ne bojim se, dobro smo zaštićeni i nadam se da će to proći što pre - veruje Tomane.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija