• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2020

08:09

PLUĆA SU MI ČUDNO ZVUČALA, CELO TELO ME JE BOLELO... Ovo niko ne želi da mu se desi!

Fudbal

PLUĆA SU MI ČUDNO ZVUČALA, CELO TELO ME JE BOLELO... Ovo niko ne želi da mu se desi!

Podeli vest

Argentinski fudbaler i as Juventusa Paulo Dibala i njegova devojka imaju koronavirus

Fudbaler stare dame naredne nedelje će imati novo testiranje, a njegova devojka sa kojom je u izolaciji Orijanom Sabatini otkrila je da joj je pre nekoliko dana bilo izuzetnio loše.

(FOTO) DUBOK DEKOLTE ČAK I KAD RADI OD KUĆE! Najlepša italijanska novinarka otkriva kako provodi vreme u izolaciji!


TRAGIČAN BILANS "UKLETE UTAKMICE"! Svih 40.000 ljudi sa stadiona zaraženo koronavirusom!

 

- Osećamo se bolje, ali mi je pre dva ili tri dana bilo loše. U izolaciji smo devet dana, a lekari su nam rekli da će 31. marta biti sledeće testiranje. U međuvremenu smo dobili uputstvo da odmaramo i pijemo vitamine - rekla je Sabatini za La100.

Ona je potom i opisala osećaj koji joj se javio u telu.

- To je kao kad osetite da vas hvata grip, ali vas boli celo telo, osećate umor. Nisam imala groznicu, jer sam redovno merila temperaturu i nije je bilo. Pluća su mi čudno zvučala, a onda je i Paulo počeo da se oseća loše. Simptomi su bili slični kao kada imate grip - rekla je Sabatini.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija