• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2020

15:16

JOVIĆ JE MLAD, ZATO PRAVI GLUPOSTI! Berbatov brani Srbina: Mi BALKANCI SMO TAKVI, volimo da živimo punim plućima!

Fudbal

JOVIĆ JE MLAD, ZATO PRAVI GLUPOSTI! Berbatov brani Srbina: Mi BALKANCI SMO TAKVI, volimo da živimo punim plućima!

Podeli vest

Bivši bugarski fudbaler Dimitar Berbatov brani Luku Jovića koji je već mesecima na udaru javnosti zbog loših izdanja u dresu Real Madrida

Da sve bude gore, prekršio je samoizolaciju kada je iz Španije došao u Srbiju, pa je opet navikao bes navijača.

Berbatov je stao u odbranu srpskog reprezentativca.

- Kada sam bio u Leverkuzenu imao sam isto godina kao i Jović sada, i sedeo sam na klupi, pošto je prvi napadač bio Ulf Kirsten, Bog u Leverkuzenu i jedan od najboljih nemačkih napadača svih vremena. Tada sam mislio: 'Zašto ne igram, zašto sedim na klupi, zaslužujem da igram - prisetio se Berbatov.

DELIO SAM BAZEN SA IGRAČEM KOJI IMA KORONAVIRUS! Luka Jović OTKRIO šta se dešava u Realu!

BRAVO!!! Real DONEO važnu odluku u jeku koronavirusa!

 

Smatra da Jović mora da se prilagodi novonastaloj situaciji.

- Kao i on, ja sam sa Balkana. Mi smo takvi i volimo da živimo punim plućima, samo se nadam da mu sav uspeh i transfer u Real Madrid neće udariti u glavu, pošto to može biti veoma opasno za mladog igrača. Potrebna mu je disciplina, pošto kada si mlad praviš gluposti jer misliš da sve znaš. Sa malo strpljenja i mnogo rada i dobrih ljudi oko tebe, sve dođe na svoje - kazao je Bugarin.

Ako se ne snađe, Jović će verovatno na pozajmicu.

- To je izbor. Ako želi da igra odmah, neka ide na pozajmicu. Ako to želi, mnogi timovi u Premijer ligi bi ga rado uzeli.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
KASTINSKIISISTEM

pre 4 godine

HVATILI SMO. ON JE KASTA KOJA SE LCEI KOD KUCE A OBICAN SVET IDE NA SAJAM. GLEDAJU VAS LJUDI

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija