• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2020

13:10

KLOP REŠIO DA OTVORI DUŠU! Nemac progovorio o eliminaciji iz LŠ, razlog je koronavirus?!

Fudbal

KLOP REŠIO DA OTVORI DUŠU! Nemac progovorio o eliminaciji iz LŠ, razlog je koronavirus?!

Podeli vest

Koronavirus uzdrmao je igrače Liverpula pred meč Liga šampiona sa ekipom Atletika, tvrdi menadžer "crvenih" Jirgen Klop

Nemački stručnjak je za klupski sajt izjavio da nije bilo nimalo lako naći pravi fokus pred revanš meč sa Atletikom.

- Znali smo za situaciju sa virusom, ali smo još uvek bili u svom tunelu, ako to mogu tako da nazovem. Odigrali smo meč sa Bornmutom, dobili ga, a onda kada sam se probudio u ponedeljak video sam da u Madridu planiraju da zatvore škole i univerzitete. Bila je to jako čudna priprema utakmice - rekao je Klop.

Nastavio je u istom ritmu.

– Obično nemam problem da se izolujem od stvari koje me okružuju, bez problema mogu da napravim barijere oko sebe, ali je to u tom trenutku bilo veoma teško. U sredu je došla utakmica i da se razumemo meč je bio sjajan, bio sam apsolutno zadovoljan svim stvarima osim rezultata.

Već od četvrtka Klop je morao da misli o stvarima o kojima nije nikada ranije.

– U petak smo imali sastanak, morali smo da govorimo o mnogim stvarima, da razmišljamo o nečemu o čemu nismo nikada ranije. Niko, apsolutno niko nije imao predstavu kako će se stvari dalje razvijati i jedino što smo mogli da uradimo je da se organizujemo na najbolji mogući način kako bi momci najbezbolnije prošli kroz ovaj period. Poslali smo igrače kući, sami se vratili porodicama i tu smo još uvek - zaključio je Klop.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija