• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2020

13:47

REALOV SPISAK ZA ODSTREL! Evo da li su Madriđani DIGLI RUKE OD Luke Jovića!

Fudbal

REALOV SPISAK ZA ODSTREL! Evo da li su Madriđani DIGLI RUKE OD Luke Jovića!

Podeli vest

Real Madrid će nakon što bude okončana pandemija koronavirusa, sezona nastavljena, a transferi dozvoljeni napustiti velioki broj fudbalera

Real već ima spisak igrača koji su prekobrojni. Iako našeg Luku Jovića već mesecima sele iz Madrida, ako je suditi po španskim medijima on ostaje na Santiago Bernabeu.

Real i pored svakpodnevnih napada medija na Srbina još nije digao ruke od Luke Jovića. O njegovom statusu razgovaraće se tek nakon što predsednik Florentino Perez obavi posao oko dovođenja pojačanja, tvrde Španci.

Pored 25 igrača sa kojima je Zinedin Zidan računao do trenutka kada je pandemija zaustavila fudbal, na "Bernabeu" će na leto doći i već angažovani Reinier, a makar na dan u trening centar "Valdebebas" javiće se pozajmljenih 11 fudbalera.

REAL SPREMA OTKAZ JOVIĆU? ŠPANCI BRUJE! Luku će GREŠKA SKUPO DA KOŠTA! U igri je njegova BUDUĆNOST u klubu!

JOVIĆ DONIRAO 50.000 EVRA ZA RESPIRATORE! Fudbaler Reala pomaže Srbiji u borbi protiv korone!

 

Neki od njih, poput Martina Odegarda (Real Sosijedad), Ašhrafa Hakimija (Borusija Dortmund) i Danija Sebaljosa (Arsenal) trebalo bi da dobiju još jednu šansu .. "As" navodi da će većina: Regilon, Odriozola, Kubo, Valjeho, Majoral, Lunin, Oskar Rodrigez i Luka Zidan biti prosleđeni dalje, a sa njima i nekolicina igrača prvog tima.

Foto: AP Photo/Bernat Armangue

 

 

Reč je, pre svih, o Garetu Bejlu, mada u klubu navodno više ne računaju sa Džejmsom Rodrigezom, Lukasom Vaskezom i Marijanom Dijazom.

Sastavljena je "B" lista za "odstrel", na kojoj su Naćo, Marselo, Brahim Dijaz i najbolji fudbaler sveta za 2018. godinu, Luka Modrić.

(FOTO) JOVIĆ UDARIO NA STANKOVIĆA? Luka poslao poruku Dekiju, evo šta mu je poručio!

CRNI JOVIĆU, ŠTA URADI? Da li je ovo Luka prozvao Dejana Stankovića? "Delije" mu neće oprostiti!

 

Erling Haland je i dalje prvi pik Madriđana, pa kako smatraju Španci ostanak Jovića u klubu mogao bi da zavisi od toga da li će Norvežanin napustiti Borusiju Dortmund posle samo šest meseci i pridružiti se dve godine starijem kolegi iz reprezentacije koji je trenutno na pozajmici u San Sebastijanu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija