• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2020

16:06

SRBE I TURKE SAMO VERA RAZDVAJA! Srpski golman otkrio šta mu je Erdogan rekao kada su se sreli u Beogradu!

Fudbal

SRBE I TURKE SAMO VERA RAZDVAJA! Srpski golman otkrio šta mu je Erdogan rekao kada su se sreli u Beogradu!

Podeli vest

Legendarni golman Galatasaraja i reprezentacije Jugoslavije Zoran Simović vreme tokom pandemije koronavirusa, provodi u društvu petoro unučadi u Kruševcu

On se u razgovoru za Anadoliju podsetio malo igračkih dana, a istakao je nikad nije zaboravio Tursku i Istanbul.

UPALJEN ALARM U FENERU! Čak šest članova turskog velikana ima simptome KORONAVIRUSA!

SA ZVEZDOM JE POKORIO EVROPU! Zvezdina LEGENDA testirana na koronavirus!

 

Tokom posljednje posjete turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Beogradu, turski predsednik je insistirao da se sretne s legendama Galatasaraja Zoranom Simovićem i Dževadom Prekazijem.

Našli smo se u jednom lepom restoranu na Andrićevom vencu i poklonili smo mu dres Galatasaraja. Znam da je on navijač Fenerbahčea, ali to nam n0je smetalo da uživamo u srdačnom razgovoru. Žalio mi se da Feneru ide slabo ove godine, ali sam ga podsetio da je i Galata prije mog i Prekijevog dolaska bila u velikoj krizi, a poslije je osvojila dve šampionske titule i prekinula post od 14 godina bez trofeja. Erdogan je divan čovjek, baš mu se svidelo u Beogradu i rekao mi je tom prilikom da su Srbi i Turci dva naroda najsličnijeg mentaliteta. Da je jedina razlika u tome što se mi krstimo, a oni klanjaju - ispričao je Simović.

 

 

 

Bonus video

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hhh

pre 4 godine

Bez propagande ovakvog tipa, molim vas, ne zaboravimo vekove koje smo proveli pod turskom opsadom, bili ugnjetavani i mrvaljeni svo to vreme. Na silu smo slični njima, te i to treba da se iskoreni, a ne utemeljuje

bosanac2

pre 3 godine

To je potvrda da vucete Turske korijene,kako objasniti samo jednu cinjenicu:Sa cijim su djevojkama zenama spavali Turski vojnici 500g,molim odgovor bez vrijedjanja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija